search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:30
MENU CLOSE

Της Χρυσής Αυγής της φταίνε οι άλλοι…

25.09.2013 12:48
Μηνύσεις Κασιδιάρη σε ανακριτές και εισαγγελέα - Media

Να χαρακτηριστούν εγκληματικές οργανώσεις η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ θα ζητήσει με μηνύσεις που θα υποβάλει εναντίον τους η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με τα όσα προανήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

Να χαρακτηριστούν εγκληματικές οργανώσεις η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ θα ζητήσει με μηνύσεις που θα υποβάλει εναντίον τους η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με τα όσα προανήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

Σε δήλωση του ο Ηλίας Κασιδιάρης, με αφορμή τις αστυνομικές και δικαστικές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για το εάν συνιστά η ΧΑ εγκληματική οργάνωση, ανέφερε: «Η Χρυσή Αυγή καταθέτει φακέλους στην Δικαιοσύνη για να χαρακτηριστούν εγκληματικές οργανώσεις τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και της αριστερής τρομοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. 

» Οι υποθέσεις είναι εκατοντάδες, από τις εγκληματικές οργανώσεις Τσοχατζόπουλου και Παπαγεωργόπουλου, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τα σκάνδαλα, τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ δολοφόνους και τρομοκράτες».

Ο γρίφος των γραφείων στη Νίκαια

Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή της η Τοπική Οργάνωση του κόμματος στη Νίκαια με ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι δεν έβαλε ποτέ λουκέτο στα γραφεία της και απειλούν «εξουσιαστές και αντιεξουσιαστές» λέγοντάς τους πως «ο εφιάλτης θα είναι μπροστά σας σε λίγες ημέρες»
 
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων αναφέρει:«Ο πόλεμος λασπολογίας εναντίον μας δεν έχει τελειωμό. Όλος ο ντόρος που έχει ξεσπάσει είναι ένα βρόμικο παιχνίδι εντυπώσεων που σκοπό έχει να χτυπήσει τα ποσοστά του κινήματος. Το τελευταίο <<ανέκδοτο>> όλων αυτών των γελοιογράφων είναι ότι η Τ.Ο Νίκαιας κατέβασε την ταμπέλα της. Προς λύπη όλων αυτών οι οποίοι μεταχειρίστηκαν τα πάντα για να μας κλείσουν αλλά έπεσαν σε τοίχο, η Τ.Ο Νίκαιας ουδέποτε κατέβασε ταμπέλες και υπόσχεται στους συμπολίτες της ότι θα είναι σύντομα κοντά τους με μια μεγαλειώδη εκδήλωση.
 
«Ρε αντιεξουσιαστές και εξουσιαστές, κάνατε 50 συγκεντρώσεις για να μας κλείσετε και τώρα πανηγυρίζετε που ήρθε η αστυνομία να μας κλείσει; Είτε έτσι είτε αλλιώς ο εφιάλτης σας θα είναι μπροστά σας σε λίγες ημέρες…Ζήτω το έθνος! Ζήτω ο αρχηγός! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!» καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33