search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:53
MENU CLOSE

Τι καπνό φουμάρουν στην ΕΛ.ΑΣ;

25.09.2013 13:23
Τι καπνό φουμάρουν στην ΕΛ.ΑΣ;    
  - Media

Στην έρευνα στο Αστυνομικό Τμήμα της Νίκαιας, δεν βρήκαν σταγονίδια, βρήκαν ωστόσο παράνομα τσιγάρα. Άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων πραγματοποιούν έρευνα στις εγκαταστάσεις της ΕΚΑΜ, στο Γουδί.

Μπορεί να μην βρήκαν (αν καταλάβαμε καλά την ανακοίνωση της Αστυνομίας) άλλα στοιχεία για χρυσαυγίτικα σταγονίδια στην Αστυνομία, η χθεσινή έρευνα ωστόσο στο Αστυνομικό Τμήμα της Νίκαιας… έδειξε τι καπνό φουμάρουν τα αστυνομικά όργανα…
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση κατά την έρευνα, βρέθηκαν σε δυο φοριαμούς φύλαξης υλικών και προσωπικού, πέντε κλειστές κούτες τσιγάρων, χωρίς την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης και εικοσιένα (21) πακέτα τσιγάρων διαφόρων εμπορικών οίκων.
 
Όπως αναφέρεται σχηματίζεται δικογραφία και διερευνώνται η προέλευση και οι κάτοχοι των ανωτέρω προϊόντων.

Αδιευκρίνιστο παραμένει πάντως κάτι πιο σοβαρό: Αν οι αστυνομικοί της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ ερεύνησαν και τις καταγγελίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα για βασανισμούς κρατουμένων στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα και για το θάνατο δύο εξ αυτών σε κρατητήρια που αποδόθηκαν σε αυτοκτονίες.

Επίσης αυτή την ώρα άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων πραγματοποιούν έρευνα στις εγκαταστάσεις της ΕΚΑΜ, στο Γουδί. Η επιχείρηση συμπεριλαμβάνεται στον ευρύτερο κύκλο των ερευνών που διεξάγει τις τελευταίες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της διερεύνησης  καταγγελιών σχετικά με επαφές μελών των Σωμάτων Ασφαλείας με μέλη ή στελέχη της Χρυσής Αυγής.
 
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αντικαταστάθηκε ο διοικητής της 1ης ΕΚΑΜ, ο οποίος μετακινήθηκε στα ΜΑΤ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:52