09/12/2019 11:10:20

Και εγένετο… ΕΔΡ!

Και εγένετο… ΕΔΡ! - Media
Ξεκίνησε να εκπέμπει η Ελληνική Δημόσια Ραδιοφωνία και έτσι παίρνει σάρκα και οστά ο στόχος της κυβέρνησης να βγάλει ένα  ραδιοφωνικό πρόγραμμα πριν την συνεδρίαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ που θα γίνει… αύριο Παρασκευή!  

Η… ΕΔΡ εκπέμπει με την ονομασία «Πρώτο Πρόγραμμα» στη συχνότητα 95,6 από την Πάρνηθα και μόνο στα FM χωρίς ουσιαστικά τεχνολογική υποστήριξη και χωρίς πληροφορίες για το πρόγραμμα, ποιοι την στελεχώνουν και ποια ονόματα θα κρατούν συντροφιά στους ακροατές που θελήσουν να την προτιμήσουν για την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία τους.

Οι άνθρωποι της ΕΔΡ έχουν αρκεστεί στο να κοινοποιήσουν ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπομπές λόγου, μουσικές εκπομπές, ανά μία ώρα μετάδοση δελτίων ειδήσεων ενώ θα μεταδίδονται και αθλητικές εκπομπές, ώστε να καλύπτονται και οι υποχρεώσεις των μεταδόσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο Παρασκευή θα εξεταστεί από το ΣτΕ η προσφυγή της ΠΟΣΕΡΤ για το «μαύρο» που έριξε τον Ιούνιο η κυβέρνηση στην ΕΡΤ. Η ΠΟΣΠΕΡΤ υποστηρίζει ότι η λειτουργία της ΕΔΤ και από  σήμερα της ερτζιανής ΕΔΡ δεν είναι σύμφωνη με προηγούμενη απόφαση του ΣτΕ που έκρινε ότι θα έπρεπε να λειτουργούν πλήρως όλες οι δημόσιες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συχνότητες μέχρι τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.