search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:40
MENU CLOSE

Συνελήφθη αστυνομικός για ασέλγεια εις βάρος της ανήλικης κόρης συναδέλφου του!

27.09.2013 06:40
Συνελήφθη αστυνομικός για ασέλγεια εις βάρος της ανήλικης κόρης συναδέλφου του! - Media

«Βόμβα» έσκασε χθες στο Ρέθυμνο και αφορά την σύλληψη 47χρονου αστυνομικού, ο οποίος ασελγούσε εις βάρος ανήλικου κοριτσιού.

«Βόμβα» έσκασε χθες στο Ρέθυμνο και αφορά την σύλληψη 47χρονου αστυνομικού, ο οποίος ασελγούσε εις βάρος ανήλικου κοριτσιού.

Ο ένστολος δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν σφαίρες τις οποίες κατείχε παράνομα. Αυτό όμως ήταν το πρόσχημα της σύλληψης, ώστε να δρομολογηθεί η εξιχνίαση της εγκληματικής του πράξης εις βάρος του κοριτσιού, αφού δεν υπήρχαν περιθώρια για αυτόφωρη σύλληψή του επί της ασέλγειας.

Επίσημα, η ΕΛ.ΑΣ. μέχρι και αργά το βράδυ, δεν είχε προβεί σε επίσημη ανακοίνωση για την υπόθεση, ωστόσο ούτε διέψευδε ούτε επιβεβαίωνε το γεγονός, πέραν της σύλληψής του.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες των «Ρεθυμνιώτικων Νέων», το ανήλικο κορίτσι υπό την επίβλεψη ψυχολόγου κλήθηκε να καταθέσει στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και φέρεται να τους αποκάλυψε ότι επανειλημμένα είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της ο 47χρονος αστυνομικός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 47χρονος ένστολος δράστης εκμεταλλεύτηκε την συναδελφική και φιλική σχέση του με την οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού, κατάφερε να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στο παιδί και πέτυχε τον στόχο του να προβεί σε ασέλγεια κατ’ επανάληψη.

Είναι άγνωστο αν η ίδια η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της την συμπεριφορά του ένστολου ή αν έγινε αντιληπτός από τρίτο πρόσωπο, που έσπευσε να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές.

Αιφνιδιασμένοι και παγωμένοι από την είδηση εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου, όταν το βράδυ έμαθαν για την πράξη του συναδέλφου τους. Εξάλλου ελάχιστοι φαίνεται να γνώριζαν την καταγγελία, που έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας πριν λίγες μέρες, οι άνδρες της οποίας χειρίστηκαν την υπόθεση με πλήρη μυστικότητα.

Ο 47χρονος αστυνομικός θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, ο οποίος και θα του ασκήσει δίωξη για το αδίκημα, που θα κρίνει ότι διαπράχθηκε, μέσω του υλικού της δικογραφίας. Ανάλογα δηλαδή με την περιγραφή που έχει κάνει η ανήλικη στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς για τις πράξεις του 47χρονου, εκείνος θα διωχθεί είτε για ασέλγεια είτε για αποπλάνηση σε ανήλικο άνω των 13 ετών και κάτω των 15 ετών.

Πηγή: rethnea.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:40