search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:11
MENU CLOSE

Δύο συγκινητικά βίντεο για τον Παύλο Φύσσα

27.09.2013 10:06
Τέσσερα χρόνια χωρίς το Παύλο Φύσσα: Πορεία και συναυλία στο Κερατσίνι - «Πώς ανέχεσαι ΝΑ ΖεΙς μαζί τους;» - Media

Αίσθηση παγκοσμίως έχει προκαλέσει η δολοφονία του αντιφασίστα καλλιτέχνη Παύλου Φύσσα, γνωστό στο χώρο της Hip Hop μουσικής ως Killah P, από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Αίσθηση παγκοσμίως έχει προκαλέσει η δολοφονία του αντιφασίστα καλλιτέχνη Παύλου Φύσσα, γνωστού στο χώρο της Hip Hop μουσικής ως Killah P, από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.
 
Ο Quadir Lateef, ράπερ από το Χιούστον των ΗΠΑ τραγουδάει για τον Παύλο Φύσσα «αναπαύσου εν ειρήνη Killah P». Το τραγούδι του αναφέρεται στη δράση της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής και τη σχέση τη με την κυβέρνηση.
 
«Ο μόνος τρόπος για να έχεις ειρήνη κάποιες φορές είναι ο πόλεμος», καταλήγει το τραγούδι, αναφερόμενο στον πόλεμο ενάντια στο φασισμό.  
 
Στην γειτονική Τουρκία μία αντιφασιστική ομάδα δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο δεκάδες πολίτες εκφράζουν τις σκέψεις τους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
 
Το βίντεο συνοδεύεται από το τραγούδι «Η μνήμη του νερού», της Μαρίας Φαραντούρη και του συνθέτη Zülfü Livaneli.
 
«Παντού Τουρκία, παντού Ελλάδα, παντού και πάντα αντίσταση», είναι το μήνυμα των συντελεστών του.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43