09/07/2020 05:22:18

Τσίπρας: «Η Χ.Α ετράφη από το λίπασμα του μνημονίου» (Video)

Τσίπρας: «Η Χ.Α ετράφη από το λίπασμα του μνημονίου» (Video) - Media

«Η άνοδος των ναζί αποτελεί κίνδυνο για τη δημοκρατία και τη χώρα. Το τέρας της Χρυσής Αυγής δεν θέριεψε μόνο του, ετράφη από το λίπασμα του μνημονίου», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Σκάι.
 
Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επέρριψε ευθύνες σε μερίδα των ΜΜΕ τα οποία παρουσίαζαν «το τέρας ως κατοικίδιο» προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός θεωρεί κίνδυνο τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι τη Χρυσή Αυγή για την οποία ζήτησε να τεθεί ενώπιον του νόμου.
 
Σχετικά με το ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι καθήκον του πρωθυπουργού είναι να μην υποκύψει στον εκβιασμό, ενώ χαρακτήρισε άθλια τη θεωρία των δύο άκρων, καθώς «αθωώνει την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής».
 
Τέλος δήλωσε ότι εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ, ανέβει στην εξουσία, θα επουλώσει τις βαθιές πληγές και θα στηρίξει τους αδύναμους έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την αποκατάσταση της δυνατότητας σίτισης σε όλες τις ελληνικές οικογένειες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.