search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:32
MENU CLOSE

Ελεύθερες οι μετακινήσεις οπαδών

19.05.2010 06:36
Ελεύθερες οι μετακινήσεις οπαδών - Media

Όπως ανακοινώθηκε μετά από σύσκεψη που έγινε στη ΓΓΑ παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σ. Βούγια και στελεχών της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ, από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα επιτρέπονται ξανά οι μετακινήσεις οπαδών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως ανακοινώθηκε μετά από σύσκεψη που έγινε στη ΓΓΑ παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σ. Βούγια και στελεχών της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ, από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα επιτρέπονται ξανά οι μετακινήσεις οπαδών στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα αποφασίστηκε να γίνουν πολύ πιο αυστηρές οι ποινές για επεισόδια στα γήπεδα. Μεταξύ άλλων ο νέος πειθαρχικός κώδικας προβλέπει μηδενισμούς, αφαιρέσεις βαθμών, διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και πολύ βαριά πρόστιμα. Μακάρι να εφαρμοστεί…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:31