search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:28
MENU CLOSE

Για δίκαιη δίκη έκανε λόγο ο υπουργός Δικαιοσύνης

28.09.2013 10:10
Για δίκαιη δίκη έκανε λόγο ο υπουργός Δικαιοσύνης - Media

Λιγόλογοι, χωρίς θριαμβολογίες εξήλθαν του Μεγάρου Μαξίμου πριν λίγο οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας και Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Λιγόλογοι, χωρίς θριαμβολογίες εξήλθαν του Μεγάρου Μαξίμου πριν λίγο οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας και Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.
 
Σημείωσαν και οι δύο ότι ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό, ο οποίος απ΄ ότι προκύπτει ως τώρα θα αποφύγει να κάνει δημόσια παρέμβαση για τις εξελίξεις. 
 
«Η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της» αρκέστηκε να δηλώσει ο κ. Δένδιας. Ενώ ο Χ. Αθανασίου  σημείωσε πως ο πρωθυπουργός ζήτησε ενημέρωση «και αυτό κάναμε τον ενημερώσαμε για την υπόθεση. Η δημοκρατία είναι ισχυρή και οι θεσμοί λειτουργούν. Η Δικαιοσύνη λειτουργεί με νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα. Θα υπάρξει δίκαια δίκη» είπε με νόημα ο κ. Αθανασίου.
 
Ο υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε ότι δεν έγινε συζήτηση για εκλογές… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10