search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:45
MENU CLOSE

Πρόθυμοι να παραδοθούν οι ηγέτες των «κόκκινων πουκαμίσων»

19.05.2010 09:26
Πρόθυμοι να παραδοθούν οι ηγέτες των «κόκκινων πουκαμίσων»  - Media

Να παραδοθεί στις αρχές προτίθεται ηγέτης των διαδηλωτών, προκειμένου να σταματήσει η αιματοχυσία στη Μπανγκόκ.

Να παραδοθεί στις αρχές προτίθεται ηγέτης των διαδηλωτών, προκειμένου να σταματήσει η αιματοχυσία στη Μπανγκόκ.

«Ζητώ συγγνώμη από όλους σας, αλλά δεν θέλω άλλες απώλειες. Είμαι κι εγώ συντετριμμένος. Θα παραδοθούμε», δήλωσε στους συγκεντρωμένους διαδηλωτές ο Γιατουπόρν Προμπάν.

Την Τετάρτη σκοτώθηκαν στην Μπανγκόκ πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένας Ιταλός δημοσιογράφος.

Άλλος ηγέτης των κόκκινων πουκαμίσων, ο Ναταγιούκ Σαϊκούα, ήδη υπό αστυνομική κράτηση, κάλεσε τους διαδηλωτές μέσω μεγαφώνων να εγκαταλείψουν το στρατόπεδο και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Από την πλευρά της, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης σταματά τις επιχειρήσεις των δυνάμεων ασφαλείας και επιβάλλει στην πρωτεύουσα απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ.

Την ίδια ώρα πάντως, στην πόλη Ούντον Τάνι, στα βορειοανατολικά της χώρας, αντικυβερνητικοί διαδηλωτές εισέβαλαν στο συγκρότημα των δημαρχιακών κτηρίων και έβαλαν και φωτιά, σύμφωνα με αξιωματούχο της τοπικής αστυνομίας.

Τέλος, εκπρόσωπος της αστυνομίας είχε ανακοινώσει ότι οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν εντολή να πυροβολούν οποιονδήποτε επιχειρεί να βάλει φωτιά ή να επιδοθεί σε λεηλασίες στο αυτοσχέδιο στρατόπεδο των «κόκκινων πουκαμίσων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:44