10/08/2020 10:52:08
15.10.2009

Εκκαθαρίσεις στον Alpha Radio (Δημοσιεύτηκε στο "Π" 15/10/2009)

Η συμφωνία του Γιώργου Μπόμπολα με τον Δημήτρη Κοντομηνά για τον Alpha 98,9 τελείωσε οριστικά με την απόκτηση του 50% του σταθμού από τον πρώτο, πριν από λίγες ημέρες, όμως στην έξοδο συνωστίζονται σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι της ραδιοφωνικής Κάντζας, αφού μέσα σε 15 ημέρες η λειτουργία του ραδιο- φωνικού σταθμού παραδίδεται στην ομάδα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Ωστόσο, δεν μπορεί να περάσει απα- ρατήρητο το γεγονός ότι στο όνομα της συνεργασίας των δυο επιχειρηματιών αλλά και στη μετονομασία ενός ραδιοφωνικού σταθμού θερίζονται εργαζόμενοι που δούλεψαν για χρόνια και με επάρκεια στην Κάντζα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μαχαίρι έπεσε και απολύονται όλοι οι εργαζό- μενοι του ραδιοφωνικού σταθμού με μπλοκάκι, ενώ παρελθόν ήδη από το δυναμικό του ραδιοφώνου αποτελούν ο Γιώργος Κακούσης, διευθυντής του σταθμού, ο Δημήτρης Πετρόπουλος, ο Στέλιος Βραδέλης και ο Θανάσης Βισκαδουράκης

. Πίσω από τα μικρόφωνα του ραδιοσταθμού, μετά τις εκκαθαρίσεις, θα βρεθούν με εκπομπές ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Βαγγέλης Περρής, ο Αντώνης Σρόιτερ, η Ευγενία Μανωλίδου, η Φανή Χαλκιά και ο Μπάμπης Κούτρας, που θα αναλά- βει, όπως όλα δείχνουν, και διευθυντικό πόστο, ενώ έχει γίνει κουβέντα για συνεργασία και με τον Τζίμη Πανούση.

Στην Κάντζα παραμένουν ο Δήμος Βερύκιος και ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, ο Νίκος Μάνεσης και ο Γιώργος Σμυρνής, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου και η Ρίτσα Μπιζόγλη. Θα είχε ενδιαφέρον, πάντως, να μαθαί- ναμε ποιος αποφάσισε όλες αυτές τις εκκαθαρίσεις…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.