search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:10
MENU CLOSE

Μυρίζει… φθινόπωρο

30.09.2013 06:22
Καιρός: Συννεφιά με σποραδικές βροχές - Media

Με την άφιξη του Οκτωβρίου αρχίζει να το… γυρνάει και ο καιρός, με φθινοπωρινό να αρχίζει να γίνεται το σκηνικό στον ελληνικό ουρανό.

Με την άφιξη του Οκτωβρίου αρχίζει να το… γυρνάει και ο καιρός, με φθινοπωρινό να αρχίζει να γίνεται το σκηνικό στον ελληνικό ουρανό.

Συγκεκριμένα, η εβδομάδα ξεκινάει με νεφώσεις να προβλέπονται σε όλη τη χώρα, που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
 
Αναλυτικά ο καιρός:

Στην Αττική προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος καιρός, αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς τη νύχτα καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα και καταιγίδες, αρχικά στη Δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανά σποραδικές καταιγίδες τη νύχτα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν και τη νύχτα ενδέχεται να σημειωθούν σποραδικές βροχές στις Κυκλάδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες το βράδυ στα βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:10