20/02/2019 14:35:51

Αιχμές κατά αστυνομικών στην κατάθεση της κοπέλας του Φύσσα (Video)

Συνελήφθη ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Φϋσσα - Media

Σαφείς αιχμές για τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν παρόντες στη δολοφονία άφησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα του Παύλου Φύσσα κατά τη διάρκεια της 4ωρης κατάθεσής της στα δικαστήρια του Πειραιά.
 
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην καφετέρια δεν αντιλήφθηκε κάτι περίεργο μέχρι την ώρα όπου έφυγαν από το μαγαζί και κατάλαβε ότι τους παρακολουθούν.
 
Τη στιγμή της δολοφονίας δεν την έχει αποτυπώσει στη μνήμη της διότι ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, ωστόσο ανέφερε ότι ήταν παρών ο Ρουπακιάς καθώς και ότι είναι σε θέση να αναγνωρίσει κάποια από τα άτομα.
 
Στο μεταξύ κατάθεση έδωσε και ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, ενώ από τα όσα έχουν γίνει γνωστά έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου για όλους τους
παρευρισκόμενους στην δολοφονία και κυρίως για τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν ενήργησαν ως όφειλαν τόσο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου όσο και μετά τη δολοφονία.
 
Δείτε τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, Ανδρέας Τζέλλης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.