search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:45
MENU CLOSE

Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος

30.09.2013 21:00
Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος - Media

Ιστορίες αστείες με αποτυχημένους κλέφτες έχουμε διαβάσει και ακούσει μπόλικες. 

Ιστορίες αστείες με αποτυχημένους κλέφτες έχουμε διαβάσει και ακούσει μπόλικες. Δύο τύποι στη Ρωσία πάντως διεκδικούν το χρυσό μετάλλιο βλακείας της τάξης των μικροαπατεώνων αφού τα έκαναν (ρώσικη) σαλάτα.

Στην πόλη Μπογκοροντίτσκ, που βρίσκεται 220 χιλιόμετρα νοτίως της Μόσχας, οι δύο 33χρονοι κλέφτες είχαν αποφασίσει να «χτυπήσουν» δύο μαγαζιά ώστε να πιάσουν την καλή (τρομάρα τους). Ο πρώτος τους στόχος ήταν μια καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Αφού παρακολουθούσαν επί ώρες το μαγαζί, εισέβαλαν μέσα όταν δεν υπήρχαν πελάτες και ζήτησαν από τον υπάλληλο να τους δώσει το περιεχόμενο του ταμείου.

Ο ταμίας δεν έχασε την ψυχραιμία του και το έσκασε από την πίσω πόρτα με αποτέλεσμα οι κλέφτες να πανικοβληθούν και αντί έσω να αρπάξουν τα λεφτά από το ταμείο, να το βάλουν άρον – άρον στα πόδια.

Μπορεί το σχέδιο Α να απέτυχε αλλά τα δύο σαΐνια είχαν και Β. Και μάλιστα αυτή τη φορά ο στόχος ήταν σίγουρος, αφού είχαν αποφασίσει να ληστέψουν ένα κατάστημα που πουλούσε κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια θα τα διοχέτευαν στη μαύρη αγορά και θα τσέπωναν τα λεφτά.

Μόλις βράδιασε, διέρρηξαν το μαγαζί και μόλις πάτησαν τα πόδια τους μέσα και πήγαν να ανάψουν τους φακούς, άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός. «Μα εσύ δεν είπες ότι δεν έχει συναγερμό», ρώτησε ο ένας τον άλλο αλλά μέχρι να βρουν την απάντηση η αστυνομία είχε σπεύσει στο σημείο και τους είχε μαντρώσει.

Αποκαλύφθηκε τελικά από την ανάκριση ότι οι δύο αποτυχημένοι διαρρήκτες έκαναν  λάθος και αντί να μπουν στο μαγαζί με τα κινητά, μπήκαν στο διπλανό το οποίο πουλούσε εσώρουχα και διέθετε συναγερμό (άγνωστο γιατί).

Τώρα που θα πάνε στη φυλακή θα έχουν πολύ χρόνο να σκεφτούν τα λάθη που έκαναν και να προσπαθήσουν να είναι λιγότερο βλάκες την επόμενη φορά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:44