12/12/2019 18:32:15

Έναρξη για τα «60’ Ελλάδα» του Νίκου Μάνεση στον Alpha

Έναρξη για τα «60’ Ελλάδα» του Νίκου Μάνεση στον Alpha - Media
Πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ κάνει για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά η εκπομπή του Alpha «60’ Ελλάδα», με τον Νίκο Μάνεση.
 
Πρώτος σταθμός της εκπομπής «Ζωνιανά, Ανώγεια, Μυλοπόταμος». Για πρώτη φορά μετά τα θλιβερά γεγονότα του 2007, που είχαν ως αποτέλεσμα την επέμβαση των ΕΚΑΜ και τον τραυματισμό του ειδικού φρουρού, ο Νίκος Μάνεσης επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στον Μυλοπόταμο του σήμερα, και βλέπει αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι.
 
Από τα Ζωνιάνα στα Ανώγεια, από τα μιτάτα στους λυράρηδες, από τα καμίνια της Αγιάς στην Ίδα και από τα κελαρικά στα γλέντια της Ρακής.
 
Η δημοσιογραφική έρευνα επιχειρεί ένα οδοιπορικό σε έναν τόπο φιλόξενο, ο οποίος έχει παρελθόν με ιστορία και παράδοση και που δεν γεννά μόνο εγκληματίες, δεν φιλοξενεί στα χώματά του κακοποιούς, δεν κρύβει στις βουνοκορφές του πιστολάδες και παρανόμους.   

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.