search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:22
MENU CLOSE

Έναρξη για τα «60’ Ελλάδα» του Νίκου Μάνεση στον Alpha

30.09.2013 17:01
Έναρξη για τα «60’ Ελλάδα» του Νίκου Μάνεση στον Alpha - Media

Πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ κάνει για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά η εκπομπή του Alpha «60’ Ελλάδα», με τον Νίκο Μάνεση.

Πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ κάνει για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά η εκπομπή του Alpha «60’ Ελλάδα», με τον Νίκο Μάνεση.
 
Πρώτος σταθμός της εκπομπής «Ζωνιανά, Ανώγεια, Μυλοπόταμος». Για πρώτη φορά μετά τα θλιβερά γεγονότα του 2007, που είχαν ως αποτέλεσμα την επέμβαση των ΕΚΑΜ και τον τραυματισμό του ειδικού φρουρού, ο Νίκος Μάνεσης επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στον Μυλοπόταμο του σήμερα, και βλέπει αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι.
 
Από τα Ζωνιάνα στα Ανώγεια, από τα μιτάτα στους λυράρηδες, από τα καμίνια της Αγιάς στην Ίδα και από τα κελαρικά στα γλέντια της Ρακής.
 
Η δημοσιογραφική έρευνα επιχειρεί ένα οδοιπορικό σε έναν τόπο φιλόξενο, ο οποίος έχει παρελθόν με ιστορία και παράδοση και που δεν γεννά μόνο εγκληματίες, δεν φιλοξενεί στα χώματά του κακοποιούς, δεν κρύβει στις βουνοκορφές του πιστολάδες και παρανόμους.   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:17