search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:13
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Ποντίκι Αrt που κυκλοφορεί

02.10.2013 21:00
Διαβάστε στο Ποντίκι Αrt που κυκλοφορεί - Media

Συνέντευξη Άλκη Ζέη: «Στην Κατοχή οι άνθρωποι δεν είχαν κατάθλιψη όπως σήμερα»

 
Δελτία Καιρού
Βαράμε όποιον δεν μας … μοιάζει
Πράξεις εδώ και τώρα
«Χτίστε τα δικά σας κουπλέ !»
 
Συνέντευξη Άλκη Ζέη: «Στην Κατοχή οι άνθρωποι δεν είχαν κατάθλιψη όπως σήμερα»
 
Η εξωστρέφεια ταιριάζει στη Λυρική
Ποιος θα  περίμενε ότι η Εθνική Λυρική Σκηνή θα γίνει “μόδα“  στις μέρες μας, θα ανοίξει πόρτες και παράθυρα ,θα κατέβει στους δρόμους και θα  φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά  και τον Λευκό Πύργο;  Ναι, το πείραμα της Λυρικής πέτυχε.
 
Από τον Αλμοδόβαρ, στο ελληνικό θέατρο
Η νεαρή και ταλαντούχα Λιάνα Ταουσιάνη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η ιστορία του Βίκτωρα και της Μαρίας» με θέμα το ενδοσχολικό Bullying. Και είναι η μοναδική Ελληνίδα που έχει παίξει, σε ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ.
 
Αντέλ Εξαρχόπουλος: Ελληνικό DNA, διεθνής καριέρα
 
Πράκτορες, Δον Ζουάν και Μετανάστες
Δον Ζουάν
Γκλόρια
Νυχτερινό τρένο για τη Λισσαβόνα
10η ημέρα
2 Guns
Οικόπεδο 12
Προβάλλεται ακόμα: September
 
Αστική Γεωγραφία: Το Ρομάντσο του  Βios, restart στην Ομόνοια
 
Το υπερατλαντικό ταξίδι των Βυζαντινών. Εγκαινιάστηκε στην Εθνική Πινακοθήκη της Ουάσιγκτον η έκθεση, που είχε συζητηθεί για το αρχικό της κόστος, «Ουρανός και Γη. Η τέχνη του Βυζαντίου από Ελληνικές Συλλογές» την οποία διοργανώνουν το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Μουσείο Μπενάκη.
 
Μειονοτικά σχολεία κόντρα στο ρεύμα
Παιδικές  φωνές ακούστηκαν τη φετινή σχολική χρονιά στο ελληνικό σχολείο της Ίμβρου, που ήταν κλειστό 50 χρόνια. Και στην άλλη άκρη, στην Θράκη, το βάν του προγράμματος «Εκπαίδευση των παιδιών της μουσουλμανικής κοινότητας» βγαίνει και φέτος στο δρόμο με δασκάλους και βιβλία. Λαμπρά παραδείγματα και τα δύο μιας κοινωνίας που αλλάζει..
 
Σίγησε το «χρυσό λαρύγγι» της Πόλυς Πάνου. Την προηγούμενη Παρασκευή έφυγε από την ζωή η Πόλυ Πάνου. Η απώλεια της κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του λαΐκού τραγουδιού. Ας θυμηθούμε μερικούς μόνο σταθμούς της καριέρας της, πλάι σε κορυφαίους συνθέτες.
 
Στις ταινίες αυτής της βδομάδας: «Γκλόρια», «Νυχτερινό τρένο για τη Λισσαβόνα», «10η ημέρα», «2 Guns», «Οικόπεδο 12», «September»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:06