22/11/2019 16:06:44
15.10.2009

Όμορφος κόσμος με ατέλειες (Δημοσιεύτηκε στο "Π" 15/10/2009)

Μεγάλη βαβούρα, ασυνεννοησία και αρκετή δόση κρυόμπλαστων αστείων είναι το τρίπτυχο με το οποίο κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τις πρώτες εμφανίσεις της πρωινής πεντάδας του Μegaλου καναλιού.

Ο «Όμορφος κόσμος», όσο όμορφα βαλμένος κι αν είναι στον χώρο, έχει τις ατέλειές του. Η πρωτιά που κατέλαβε το πρωινό του Μega την πρώτη μέρα προβολής του χαρακτηρίστηκε από κάποιους ως αναμενόμε- νη, καθώς η περιέργεια του φιλοθεάμονος κοινού είναι πλέον γνωστή.

Έτσι με το χέρι στην καρδιά και τα μάτια στον πίνακα της AGB ο «Όμορφος κόσμος» κατάφερε να κερδίσει στην πρεμιέρα του 21,2% στη γενική τηλεθέαση και 29,8% στα λεγόμενα δυναμικά κοινά (15-44).

Κατά πόδας το πετυχημένο δίδυμο του AΝΤ1 με 20,3% στο γενικό και 20,9% στα δυναμικά, ενώ η «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη είδε την τρίτη θέση με 16,9% και 22,5%.

Πέρα από τα νούμερα, καλό θα ήταν να δούμε με περισσότερο θάρρος και αντικειμενικότητα την ανατροπή που συντελεί- ται στην πρωινή ψυχαγωγικοενημερωτική ζώνη.

Μια τηλεοπτική ζώνη για την οποία γίνεται πολλή κουβέντα αλλά οι μετρήσεις δείχνουν ότι τελικά λίγοι... κόπτονται για αυτή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.