search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:21
MENU CLOSE

Και τα ρέστα τους για τα ψηφαλάκια των Μιχαλο… Κασιδιάρηδων

01.10.2013 21:00
Και τα ρέστα τους για τα ψηφαλάκια των Μιχαλο... Κασιδιάρηδων - Media

Ψάχνεται για το πώς μπορεί να μαζέψει ένα ένα τα ψηφαλάκια από την χρυσή Αυγή η  Νέα Δημοκρατία…

Ψάχνεται για το πώς μπορεί να μαζέψει ένα ένα τα ψηφαλάκια από την χρυσή Αυγή η  Νέα Δημοκρατία…Μάλιστα για να μην τους καταλάβουν ότι αγωνιούν για το θέμα αυτό εμφανίζουν στα ΜΜΕ το κόμμα διχασμένο, επισημαίνοντας ότι  μόνο οι εκφραστές της σκληρής Δεξιάς θέλουν ο Σαμαράς  να χαράξει νέα στρατηγική στον χώρο της «πατριωτικής ή εθνικιστικής Δεξιάς ενώ οι περισσότεροι του ζητούν να ηγηθεί του πανδημοκρατικού μετώπου με στήριξη πολλών κεντρώων!!!

Εντωμεταξύ και εν όσο συμβαίνουν όλα αυτά  ο πρωθυπουργικός φίλος του και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου της ΝΔ, Φαήλος Κρανιδιώτης, φυλάει τις σφαίρες του για τους αριστερούς, ενώ  ακόμη και σήμερα που το ποιόν της Χρυσής Αυγής έχει αποκαλυφθεί σε όλο του το μεγαλείο, ο Κρανιδιώτης δεν μπορεί να βρει μίσος στην καρδιά του για τους ναζιστές δολοφόνους!!!

Μήπως είναι τυχαία ότι όλα αυτά συμπίπτουν με τις παλαιότερες δημοσκοπήσεις όπου  φαίνεται η Χρυσή Αυγή να τρώει ψήφους από την Νεά Δημοκρατία και να ανεβαίνει επικίνδυνα ο ΣΥΡΙΖΑ… Τώρα λοιπόν που οι φασίστες πετάχτηκαν έξω από το παιχνίδι είναι μια ωραία ευκαιρία να επαναφέρουν τους χαμένους ψήφους κλείνοντας τους το μάτι. Διότι μόνο έτσι μπορούν να κερδηθούν οι ψηφοφόροι της Χ.Α. και να διασφαλιστεί η νίκη επί του τρισκατάρατου ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι έχει βγάλει στην πρώτη γραμμή στα τηλεοπτικά παράθυρα τα δικά τους τα παιδιά όπως  τον Κρανιδιώτη, τον Μπαλτάκο, τον Λαζαρίδη, τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη.

Το θέμα όμως δεν πρέπει να γίνει και τόσο κραχτό και να τους πάρουν χαμπάρι για αυτό όποιος μιλά ανοιχτά για τον σχεδιασμό τους καρατομείται όπως ο δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη Παύλος Σαράκης, μέλος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος στη Β' Αθήνας στις εκλογές του 2012, επειδή ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε πως ο πελάτης του διώκεται γιατί είχε αυξημένες πιθανότητες να εκλεγεί Δήμαρχος Αθήνας!!!
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:21