search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:06
MENU CLOSE

Το διαφορετικό video της Guardian για την επίθεση Κασιδιάρη

02.10.2013 13:32
Το διαφορετικό video της Guardian για την επίθεση Κασιδιάρη  - Media

To video που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η βρετανική «The Guardian» είναι από άλλες κάμερες και περιλαμβάνει την επίμαχη σφαλιάρα του Ηλία Κασσιδιάρη σε εικονολήπτη. 

Νέες σελίδες δόξας διεκδικεί η χώρα μας στο Διεθνή Τύπο με τις εικόνες της εξόδου από τον ανακριτή των χρυσαυγιτών βουλευτών, Ηλία Κασσιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Νίκου Μίχου.
 
Οι μη προφυλακισθέντες και κατηγορούμενοι έβρισαν και απείλησαν δημοσιογράφους, κλώτσησαν ενώ χτύπησαν και τον εικονολήπτη του Διεθνούς Πρακτορείου Reuters.
 
To video που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η βρετανική «The Guardian» είναι από άλλες κάμερες και περιλαμβάνει και την επίμαχη σφαλιάρα του Ηλία Κασσιδιάρη που «προσγειώθηκε» τον εικονολήπτη του Reuters. Εδώ μπορείτε να δείτε τις ίδιες σκηνές από άλλες κάμερες.
 
Εκτός αυτών παρακολουθείστε και την Αγγλική μετάφραση, όπου μεταφέρονται στην Αγγλική οι απειλές τους!
 
O υπότιτλος της «The Guardian»:
 
Three members of the Greek far-right movement Golden Dawn are released from court on bail on Wednesday, ahead of trial for involvement in a criminal organisation. The three shout at journalists outside the court and the party's spokesman, Ilias Kasidiaris, punches a camera as he leaves. One member was denied bail at the plea session

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:06