28/01/2020 05:23:37
20.5.2010

Κανονικά συνεχίζονται οι πανελλαδικές

Κανονικά συνεχίζονται οι πανελλαδικές - Media

Με τα Λατινικά (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), τη Χημεία (Θετικής Κατεύθυνσης), την Ηλεκτρολογία (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών) συνεχίζονται την Πέμπτη οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των Εσπερινών Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ.

Όπως διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά, παρά την απεργία των καθηγητών.

Ως ώρα έναρξης της εξέτασης ορίζεται η 18:30, οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 18:00 το απόγευμα. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Την Παρασκευή οι μαθητές Γενικών Λυκείων και Ημερησίων ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στην Ιστορία Κατεύθυνσης, στη Βιολογία Κατεύθυνσης και στις Αρχές Οργάνωσης Κατεύθυνσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.