search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:39
MENU CLOSE

ΕΛ.ΑΣ: Συγγνώμη λάθος!

03.10.2013 11:34
ΕΛ.ΑΣ: Συγγνώμη λάθος! - Media

Η Ελληνική Αστυνομία παρουσίασε ως συλληφθέντα λάθος άτομο. Αντί του πρώην διοικητή του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα είχε συλληφθεί για σχέσεις με τη Χ.Α. ο διοικητής Ασφαλείας του ίδιου τμήματος.

Έπρεπε να διαμαρτυρηθεί από τηλεοράσεων ο πρώην διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα ότι δεν έχει συλληφθεί για να διορθώσει η Ελληνική Αστυνομία το λάθος της.
 
Έτσι λοιπόν σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. διόρθωσε τη γκάφα της, αφού είχε εμφανίσει ως συλληφθέντα λάθος άνθρωπο, τον πρώην διοικητή του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα.
 
Στην πραγματικότητα είχε συλληφθεί ο 54χρονος αστυνομικός υποδιευθυντής Θανάσης Σκάρας, ο οποίος υπηρετούσε επί επταετία ως διοικητής Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα.
 
Εκτός του 54χρονου αστυνομικού υποδιευθυντή, έχει συλληφθεί η 50χρονη πολιτευτής της Χρυσής Αυγής στην περιοχή Θέμις Σκορδέλη ως συνεργός του, ενώ αναζητείται ένας 60χρονος συνταξιούχος αρχιφύλακας, η 52χρονη σύζυγος του οποίου επίσης συνελήφθη για συμμετοχή στην ίδια συμμορία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24