23/04/2019 18:01:27

Τα πορτρέτα που δείχνουν πόσο… απεχθάνεται ο Παππάς το ναζισμό! (Photos)

Τα πορτρέτα που δείχνουν πόσο… απεχθάνεται ο Παππάς το ναζισμό! (Photos) - Media

Μπορεί ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς να αρνήθηκε στην απολογία του πως ασπάζεται το ναζισμό, όπως άλλωστε έκανε και οι Μιχαλολιάκος - Κασιδιάρης, ωστόσο τα ντοκουμέντα τους διαψεύδουν.

Χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο Χρ. Παππάς είπε: «Πολιτικά, δεν μπορώ να έχω τις ίδιες πεποιθήσεις με ξένους εχθρούς που έβλαψαν την πατρίδα μου».

Τα πορτρέτα όμως που βρέθηκαν στο σπίτι του Χρήστου Παππά στην Ανατολή Ιωαννίνων έρχονται να τον διαψεύσουν πανηγυρικά. Σε αυτά, απεικονίζεται ο ίδιος με στολή ναζί, να χαιρετά ναζιστικά με φόντο τον αγκυλωτό σταυρό, την ώρα που στην απολογία του αποκήρυξε με πάθος τον εθνικοσοσιαλισμό.Στην πρώτη φωτογραφία, φορά την αυθεντική στολή των Ταγμάτων Θανάτου (Βάφεν Ες Ες). Στη δεύτερη φορά είναι με στρατιωτική στολή που έχει περιβραχιόνιο με τον αγκυλωτό σταυρό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος», ο Χρήστος Παππάς είχε μεγάλη αγάπη στα συγκεκριμένα πορτρέτα και τα είχε κρεμασμένα στους τοίχους του σπιτιού του ως παράσημα.Στο σπίτι του, εκτός από τα πορτρέτα, βρέθηκαν δυο πιστόλια, φωτογραφίες του Χίτλερ, ένας όρκος της Χρυσής Αυγής από το 1983 με αναφορές στον Εθνικοσοσιαλισμό και γερμανικά κράνη από τον πόλεμο του 40'.

Μετά από όλα αυτά, αποδεικνύεται ότι ο κ. Παππάς δεν είχε καμία σχέση με τους ναζί και τον εθνικοσοσιαλισμό και τον έχει μόνο ακουστά, όπως και οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.