search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:22
MENU CLOSE

Άκαρπο το αλληθώρισμα στην Χρυσή Αυγή

09.10.2013 05:20
Άκαρπο το αλληθώρισμα στην Χρυσή Αυγή - Media

«Θα εξαφανίσει  την Χρυσή Αυγή από την πολιτική ζωή του τόπου»  διαμηνύει από την Ιερουσαλήμ ο Σαμαράς παρά το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο αλληθώριζε για το φαινόμενο…

«Θα εξαφανίσει  την Χρυσή Αυγή από την πολιτική ζωή του τόπου»  διαμηνύει από την Ιερουσαλήμ ο Σαμαράς παρά το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο αλληθώριζε για το φαινόμενο…  Δυστυχώς όμως Πρωθυπουργέ μου  τελικά ότι και αν κάνεις δεν μπορείς να τους «ξεδοντιάσεις»..
 
Και αυτό δεν στο λέω εγώ αλλά οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις, της VPRC, της Palmos και της Alco, που δημοσιεύτηκαν και συμπεριλαμβάνουν όλα τα πρόσφατα γεγονότα, τις συλλήψεις, τις αποκαλύψεις, την μη προφυλάκιση των τριών, την προφυλάκιση του Μιχαλολιάκου και του Παππά, ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα και μάλιστα με εξαιρετικά υψηλά ποσοστά που κυμαίνονται από το 8% έως το 9,7%.
 
Βέβαια ανακόπηκε η  ξέφρενη προέλαση τους, μετά την γελοιοποίηση τους. Εκεί που πήγαιναν για το 15%, ίσως και παραπάνω, τώρα έχουν πέσει κάτω από το 10%.
 
Εν τω μεταξύ και παρά το γεγονός ότι χύθηκε ατελείωτο μελάνι τις τελευταίες μέρες σε εφημερίδες, αναλύσεις επί αναλύσεων από στελέχη κομμάτων, από πολιτικούς αναλυτές και δημοσιογράφους, σε μια προσπάθεια να εξηγήσουν  τον τρόπο λειτουργίας της εγκληματικής αυτής οργάνωσης  φαίνεται  ότι το κόμμα των μπράβων και των εκβιαστών αντέχει στο χρόνο, την ένταση των τελευταίων ημερών και ναι, έχει επιρροή στον κόσμο!
 
Την ίδια ώρα παρά το γεγονός ότι η ΝΔ έτριβε τα χέρια της για τα τεκταινόμενα και  ενεργοποίησε τη θεωρία των δύο άκρων, διότι πίστευε ότι θα  πάρει τις ψήφους των ναζί και θα ήταν μια ανάσα από την αυτοδυναμία… Τα ευρήματα τελικά την άδειασαν, αφήνοντας το κυβερνών κόμμα σύξυλο!
 
Ο κόσμος φαίνεται να κατάλαβε ότι απώτερος σκοπός ήταν τα ψηφαλάκια και τους αγνόησε κανονικά!
 
Η δημοσκόπηση της VPRC δείχνει ότι από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα η Ν.Δ. κέρδισε 1%, όσο ακριβώς και ο ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προηγείται με 29,5%-28,5%. Στη δημοσκόπηση της Alco, που παραδοσιακά δίνει χαμηλά ποσοστά στον ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ κέρδισε την τελευταία εβδομάδα 1,3% και ο ΣΥΡΙΖΑ 1,6%, με αποτέλεσμα η υπέρ της ΝΔ διαφορά να πέσει από το 1,2% στο 0,9%. Στην δημοσκόπηση της Palmos δεν έχουμε συγκριτικά στοιχεία, ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως προηγείται με 2,2%, δηλαδή με 30% έναντι 27,8% της Ν.Δ.
 
Τα αποτελέσματα προβληματίζουν έντονα το Μέγαρο Μαξίμου και τη ΝΔ καθώς η απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ουσιαστικά εκμηδενιστεί.
 
Τελικά η  λεηλασία 500.000 ψήφων που θα έπαιρνε περίπατο η Ν.Δ. παραπέμπεται για τις Ελληνικές Καλένδες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:21