search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58
MENU CLOSE

«Δολοφόνοι του Παύλου είναι και αυτοί που ψήφισαν Χ.Α», λέει η μητέρα του Φύσσα (Video)

09.10.2013 07:27
Συνελήφθη ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Φϋσσα - Media

«Οι δολοφόνοι του παιδιού μου δεν είναι μόνο οι Χρυσαυγίτες. Είναι και αυτοί που πήγαν και τους ψήφισαν», «ήταν περήφανος για να φύγει και προτίμησε να μείνει πίσω και το πλήρωσε με τη ζωή του αυτό το τίμημα. Γιατί είναι τίμημα να είσαι μάγκας» δήλωσαν οι γονείς του Παύλου Φύσσα.

«Οι δολοφόνοι του παιδιού μου δεν είναι μόνο οι Χρυσαυγίτες. Είναι και αυτοί που πήγαν και τους ψήφισαν. Δεν γίνεται να μην ξέρουν τι ψήφισαν. Είναι πρόσφατη η ιστορία μας για να ξεχάσουμε» δήλωσε η μητέρα του 34χρονου Παύλου Φύσσα.
 
Μιλώντας στην εκπομπή Πρωταγωνιστές η μητέρα του Φύσσα προσθέτει ότι πιστεύει πως πιστεύει ότι η σημερινή νεολαία μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και αναφέρει ότι θα προτιμούσε οι δολοφόνοι του Παύλου να καταλάβουν κάποια στιγμή τι έκαναν και να πεθάνουν από τις τύψεις παρά να τους δει κρεμασμένους στο Σύνταγμα.
 
Από την πλευρά του ο πατέρας του 34χρονου είπε για την ημέρα της δολοφονίας του γιου του: «Δεν ήθελε να τον δουν οι φίλοι του να τρέχει σαν φοβισμένος. Ήταν περήφανος για να φύγει και προτίμησε να μείνει πίσω και το πλήρωσε με τη ζωή του αυτό το τίμημα. Γιατί είναι τίμημα να είσαι μάγκας».
 
Όσο για το τι ζητάει ο πατέρας του από τη δικαιοσύνη; «Ζητάω να βρουν τους πραγματικούς ενόχους και να τους τιμωρήσουν. Όχι να τους βάλουν φυλακή αλλά να τους εκτελέσουν. Έχω τόσο οργή που αν τους είχαν μπροστά μου θα τους εκτελούσα. Μου πήραν τα πάντα» είπε.

Δείτε το βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:56