23/05/2019 05:22:35

«Δολοφόνοι του Παύλου είναι και αυτοί που ψήφισαν Χ.Α», λέει η μητέρα του Φύσσα (Video)

Συνελήφθη ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Φϋσσα - Media
«Οι δολοφόνοι του παιδιού μου δεν είναι μόνο οι Χρυσαυγίτες. Είναι και αυτοί που πήγαν και τους ψήφισαν. Δεν γίνεται να μην ξέρουν τι ψήφισαν. Είναι πρόσφατη η ιστορία μας για να ξεχάσουμε» δήλωσε η μητέρα του 34χρονου Παύλου Φύσσα.
 
Μιλώντας στην εκπομπή Πρωταγωνιστές η μητέρα του Φύσσα προσθέτει ότι πιστεύει πως πιστεύει ότι η σημερινή νεολαία μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και αναφέρει ότι θα προτιμούσε οι δολοφόνοι του Παύλου να καταλάβουν κάποια στιγμή τι έκαναν και να πεθάνουν από τις τύψεις παρά να τους δει κρεμασμένους στο Σύνταγμα.
 
Από την πλευρά του ο πατέρας του 34χρονου είπε για την ημέρα της δολοφονίας του γιου του: «Δεν ήθελε να τον δουν οι φίλοι του να τρέχει σαν φοβισμένος. Ήταν περήφανος για να φύγει και προτίμησε να μείνει πίσω και το πλήρωσε με τη ζωή του αυτό το τίμημα. Γιατί είναι τίμημα να είσαι μάγκας».
 
Όσο για το τι ζητάει ο πατέρας του από τη δικαιοσύνη; «Ζητάω να βρουν τους πραγματικούς ενόχους και να τους τιμωρήσουν. Όχι να τους βάλουν φυλακή αλλά να τους εκτελέσουν. Έχω τόσο οργή που αν τους είχαν μπροστά μου θα τους εκτελούσα. Μου πήραν τα πάντα» είπε.

Δείτε το βίντεο

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.