search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:58
MENU CLOSE

Στα δικαστήρια Πειραιά ο συνοδηγός του Ρουπακιά

09.10.2013 08:20
Στα δικαστήρια Πειραιά ο συνοδηγός του Ρουπακιά - Media

Στην ανακρίτρια Πειραιά οδηγήθηκε ο 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη για άμεση συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Στην ανακρίτρια Πειραιά οδηγήθηκε ο 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη για άμεση συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σημειώνεται ότι είχε συλληφθεί και με βάση την παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα 32 άτομα σχετικά με τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τη Χρυσή Αυγή.

Ο 32χρονος που ισχυρίστηκε, απολογούμενος στον ανακριτή πριν έξι ημέρες, ότι είχε ξεχάσει την αστυνομική του ταυτότητα και το κινητό του τηλέφωνο στο αυτοκίνητο του δράστη της δολοφονίας Γιώργου Ρουπακιά, είχε αφεθεί ελεύθερος, ενώ του είχε επιβληθεί ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ωστόσο την Τρίτη συνελήφθη ξανά, έπειτα από ένταλμα που εξέδωσε εις βάρος του η Στ' τακτική ανακρίτρια Πειραιά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:58