search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:27
MENU CLOSE

Mικρά και θεσσαλονικιά (Δημοσιεύτηκε στο “Π” 15/10/2009)

15.10.2009 16:27

◆ Οι συμβασιούχοι «δεύτερης γενιάς» της ΕΤ-3 αποχωρούν κατά κύματα από το τρίτο κανάλι λόγω του αχαρακτήριστου νόμου Παυλόπουλου και η κρατική τηλεόραση αποψιλώνεται από το πλέον ενεργό δυναμικό της, καθώς η διοίκηση δεν παίρνει αποφάσεις, εν αναμονή της «αλλαγής φρουράς» από τη νέα πολιτική ηγεσία.

◆ Οι συμβασιούχοι «δεύτερης γενιάς» της ΕΤ-3 αποχωρούν κατά κύματα από το τρίτο κανάλι λόγω του αχαρακτήριστου νόμου Παυλόπουλου και η κρατική τηλεόραση αποψιλώνεται από το πλέον ενεργό δυναμικό της, καθώς η διοίκηση δεν παίρνει αποφάσεις, εν αναμονή της «αλλαγής φρουράς» από τη νέα πολιτική ηγεσία. ◆ Άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους την ίδια ώρα που άλλοι μοιράζουν στους διαδρόμους καρέκλες. Θα κάνει κάτι άμεσα ο Γερουλάνος για το θέμα αυτό ή θα πάμε με ρυθμούς… ΑΣΕΠ; ◆ Οι κυβερνητικοί βουλευτές της Θεσσαλονίκης (Αράπογλου, Μαγκριώτης), που ζητούσαν την επαναφορά της ΕΤ-3 στο παλιό καθεστώς και την άμεση ρύθμιση του θέματος των συμβασιούχων «δεύτερης γενιάς» ως αντιπολίτευση, ας τον ενημερώσουν. ◆ Ρωτήθηκε από τον ΣΚΑΪ για την κλήση του σε απολογία από το ΕΣΡ, με αφορμή την αναμετάδοση γερμανικής δημοσκόπησης που πρόβαλε η ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle για τις ελληνικές εκλογές εντός του δεκαπενθημέρου που απαγορεύονται οι δημοσκοπήσεις. Και επειδή η απάντηση δεν «βόλευε», προφανώς, δεν μεταδόθηκε. ◆ Η καθηγήτρια του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ Ελισάβετ Δεληγιάννη έστειλε λοιπόν την απάντησή της στο Metajournalism και κρούει τον «κώδωνα του κινδύνου» για το γεγονός ότι η πολιτική έχει καταλήξει σε «ένα επικοινωνιακό γεγονός χωρίς ουσία», όπου «η δημοκρατία κυβερνάται πλέον από τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων αμφίβολης αξιοπιστίας», σε ένα «ραδιοτηλεοπτικό πεδίο εμπορευματοποιημένο και απολύτως κυριαρχούμενο από τη διαφήμιση». ◆ Και προσθέτει: «Κατά συνέπεια η επίκληση του επιχειρήματος περί ελεύθερης ροής των πληροφοριών δεν μπορεί παρά να έχει στρατηγικό χαρακτήρα». ◆ Είπατε κάτι;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15