search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:28
MENU CLOSE

Νέα εκπομπή στον Alpha με την Σοφία Παπαϊωάννου

11.10.2013 11:39
Νέα εκπομπή στον Alpha με την Σοφία Παπαϊωάννου - Media

Πρεμιέρα κάνει την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 23:45 η δημοσιογραφική εκπομπή του Alpha «360ο» – Ο κύκλος της αλήθειας με την Σοφία  Παπαϊωάννου.

Πρεμιέρα κάνει την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 23:45 η δημοσιογραφική εκπομπή του Alpha «360ο» – Ο κύκλος της αλήθειας με την Σοφία  Παπαϊωάννου.
 
Η εκπομπή «360ο», βάζει στο μικροσκόπιο της έρευνάς της τη Χρυσή Αυγή. Ταξιδεύει στο Λονδίνο και αποκαλύπτει τις διασυνδέσεις του νεοναζιστικού κόμματος, τον ρόλο των «αδελφών» οργανώσεων στην Ευρώπη και τους άγνωστους υποστηρικτές του.
 
Η Σοφία Παπαϊωάννου, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις, ρίχνει φως στις οικονομικές σχέσεις της νεοναζιστικής οργάνωσης με δίκτυα, εντός και εκτός Ελλάδος, που την υποστηρίζουν.
 
Ερευνά τις πιο σκοτεινές πτυχές της διαδρομής της οργάνωσης και των μελών της από τις πρώτες στιγμές που έκαναν την εμφάνισή τους, τη δεκαετία του ‘70 μέχρι σήμερα.
 
Καταγράφει πως ένα ναζιστικό περιοδικό κατέληξε να γίνει κόμμα και να μπει στο Κοινοβούλιο αλλά και πως φτάσαμε έως τη σημερινή κατάσταση. Ποιές και γιατί ήταν οι δύο χαμένες ευκαιρίες να κηρυχτεί παράνομη η Χρυσή Αυγή;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:28