search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:13
MENU CLOSE

Χαλκιδική: 55 νέες διώξεις εναντίον κατοίκων

11.10.2013 13:52
Χαλκιδική: 55 νέες διώξεις εναντίον κατοίκων
 - Media

Τρεις διαφορετικές δικογραφίες που αφορούν περιστατικά μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουλίου 2013 και περιλαμβάνουν συνολικά περίπου 55 κατοίκους χωριών της Χαλκιδικής έχουν ήδη σχηματιστεί

Τρεις διαφορετικές δικογραφίες που αφορούν περιστατικά μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουλίου 2013 και περιλαμβάνουν συνολικά περίπου 55 κατοίκους χωριών της Χαλκιδικής έχουν σχηματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες του alterthess.gr, και ήδη επιδίδονται οι κλήσεις στους κατοίκους. Οι δικογραφίες και οι κατηγορίες είναι πλημελημματικού χαρακτήρα, κυρίως απρόκλητη βία. Στις δικογραφίες εμπλέκονται κάτοικοι της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγίας.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι κατηγορίες αφορούν γεγονότα που έγιναν στην Ιερισσό την Τσικνοπέμπτη, με την εισβολή ΜΑΤ στο χωριό, την παρεμπόδιση δημοσιογράφων να φτάσουν στο βουνό και ένα τρίτο περιστατικό, στο οποίο οι κάτοικοι μπλόκαραν το δρόμο. Νομικοί κύκλοι κάνουν λόγο για εξωφρενικές διώξεις και για βιομηχανία διώξεων, που προσβάλλουν τη δικαιοσύνη.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες διώξεις ανακοινώθηκαν στους κατοίκους τη στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ, επαναδιατύπωνε τη θεωρία των «δύο άκρων» τονίζοντας ότι οι κάτοικοι της βορειοανατολικής Χαλκιδικής που αγωνίζονται ενάντια στα μεταλλεία χρυσού πρέπει να αντιμετωπιστούν όπως η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:13