search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:54
MENU CLOSE

Το ΠΑΣΟΚ ζητά ανάκληση της απόφασης για τις παρελάσεις των αρμάτων

13.10.2013 13:03
Το ΠΑΣΟΚ ζητά ανάκληση της απόφασης για τις παρελάσεις των αρμάτων - Media

Την ανάκληση της απόφασης για τη συμμετοχή μηχανοκίνητων και ιπτάμενων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ζητά το ΠΑΣΟΚ.

 
Την ανάκληση της απόφασης για τη συμμετοχή μηχανοκίνητων και ιπτάμενων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ζητά το ΠΑΣΟΚ.

«Η απόφαση να μη μετέχουν μηχανοκίνητα τμήματα στις παρελάσεις δεν ελήφθη μόνο για λόγους οικονομικούς αλλά και λειτουργικούς με εισήγηση της στρατιωτικής ηγεσίας», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, συμπληρώνοντας: 

«Τα άρματα δεν είναι για επίδειξη αλλά για άμυνα. Η επιθεώρηση των αρμάτων γίνεται στο τόπο που είναι εγκατεστημένες οι μονάδες και όχι στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα, τα δε πολεμικά αεροσκάφη μας κάνουν υπερήφανους ως φρουροί του Αιγαίου και όχι με πτήσεις επίδειξης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15