search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:10
MENU CLOSE

Οι Anonymous χάκαραν έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών

14.10.2013 12:01
Οι Anonymous επιτίθενται στην κυβέρνηση της Βραζιλίας με αφορμή το Μουντιάλ -(Video)
 - Media

Οι Anonymous διέρρευσαν πάνω από 3.700 έγγραφα που υποτίθεται ότι έχουν αποσπάσει από την Διεύθυνση Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Οι Anonymous διέρρευσαν πάνω από 3.700 έγγραφα που υποτίθεται ότι έχουν αποσπάσει από την Διεύθυνση Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ). Η επίθεση είναι μέρος της επιχείρησης με την επωνυμία “OpGoldenDawn.”
  
Οι hackers δήλωσαν: «Όλοι γνωρίζουμε πόσο άσχημη είναι η κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα, παράλληλα με το οικονομικό χάος η κυβέρνηση επέτρεψε στους Ναζί της Χρυσής Αυγής να σαμποτάρουν την ακεραιότητα όλης της χώρας και των Ευρωπαϊκών αρχών σχετικά με την ελευθερία και τη ηθική.»
 
«Σήμερα δίνουμε ένα χτύπημα στην κοροϊδία με μια σειρά από διαρροές, για να αποκαλύψουμε την αλήθεια σχετικά με τη συμμετοχή της κυβέρνησης της Ελλάδας στην κατασκοπεία με την βοήθεια των μονάδων διαδικτυακού εγκλήματος του ENISA και του ΟΑΣΕ. Οι υπεύθυνοι για τις συλλήψεις των συναδέλφων lulz θα τιμωρηθούν με την επιχείρηση OP Payback.»


 
Οι χακτιβιστές προτρέπουν τους οπαδούς τους να κρατήσουν αντίγραφα των εμπιστευτικών εγγράφων που δημοσιεύθηκαν στο cyberguerrilla.org, για να βεβαιωθούν ότι δεν θα αφαιρεθούν από την κυβέρνηση.
 
Τέλος, δήλωσαν ότι στο μέλλον θα διαρρεύσουν περισσότερα έγγραφα.
 
(Aναδημοσίευση από www.secnews.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:09