search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:56
MENU CLOSE

58 Σωματοφύλακες σφάζονται για το καλό μας

15.10.2013 21:00
58 Σωματοφύλακες σφάζονται για το καλό μας - Media

Μπας σε καλό μα και άλλοι Σωτήρες μας προέκυψαν αυτή την φορά στην ομάδα συμμετέχουν άπαντες πανεπιστημιακοί, πολιτικοί και καλλιτέχνες (λέμε τώρα) !!!

 
Μπας σε καλό μα και άλλοι Σωτήρες μας προέκυψαν αυτή την φορά στην ομάδα συμμετέχουν άπαντες πανεπιστημιακοί, πολιτικοί και καλλιτέχνες (λέμε τώρα) !!!
 
Στο σύνολο τους 58 διανοούμενοι . . Ξανά μανά τα ίδια…. Θέλουν λέει επιστήμονες και καλλιτέχνες, τη συγκρότηση ενός ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς, κάτι σαν την ελληνική «Ελιά»… Όλα αυτά τα παρουσίασαν σε ένα κείμενο  χωρίς οραματικό λόγο, το οποίο μάλιστα αποκρύπτει νεοφιλελεύθερες απόψεις !!! 
 
Οι υπογράφοντες  δε, πιστεύουν ότι έχουν ενδιαφέρον και ότι μπορούν να εμπνεύσουν την ταλαιπωρημένη κοινωνία …Ο λόγος για τους  αριστερούς της πολιτικής ζωής του τόπου Παρ. Αυγερινό, Αθ. Δρέττα, Ν. Χριστοδουλάκη, Ηλ. Ευθυμιόπουλο, Ν. Μουζέλη,  Χρ. Ροζάκη αλλά και  Ν. Μπίστη!!! Καθηγητές όπως ο Ν. Αλιβιζάτο, ο Γ. Καλογήρου, ο Γ. Γραμματικάκη, ο Μ. Ματσαγγάνη, ο Κίμ. Χατζιμπίρο. Ορισμένοι καλλιτέχνες σαν τον Γιάννη Μπέζο ή συγγραφείς όπως ο  Θαν. Χειμωνά και η Σώτη Τριανταφύλλου αλλά και εκδότες σαν το Γ. Μεϊμάρογλου.
 
Όλα αυτά τα ανακαλύπτουν μετά από μια τριετία καταστροφής και βυθισης της χώρας στο σκοτάδι και στο κρύο εξισώνοντας προς τα πάνω τις τιμές του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης και ζητώντας αύξηση στη φορολογία ρεύματος και φυσικού αερίου.… Μετά  το ξεπούλημα της Ελλάδας. Μετά  τον ευτελισμό της ανθρώπινης ζωής στην Ελλάδα. Μετά την ανεργία,  την καταστροφή της Παιδείας, τη διάλυση της δημόσιας υγείας…Μετά την συζήτηση από το ΔΝΤ για κούρεμα των καταθέσεων !!!
 
Οι άνθρωποι τώρα τα πήραν χαμπάρι και  ζητούν την αναδιαπραγμάτευση με πολιτικούς όρους καθώς το πρόγραμμα λένε  δε βγαίνει και έχουν αγωνία για το… μέλλον της κεντροαριστεράς, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Για τις προθέσεις επιφυλαόμεθα . Από αντανακλαστικά όμως άστα να πάνε.

Που ήταν  όταν το 2010 ή το 2011 που και πάλι το πρόγραμμα δεν έβγαινε; Μήπως διάβαζαν και αυτοί όπως ο Μακαριστός; 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:55