search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:11
MENU CLOSE

Ώρα για ομπρέλα!

16.10.2013 07:57
Ώρα για ομπρέλα! - Media

Θα μας τα κάνει… μούσκεμα σήμερα ο καιρός, αφού σήμερα Τετάρτη προβλέπονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βόρεια και στη συνέχεια στην υπόλοιπη χώρα.

Θα μας τα κάνει… μούσκεμα σήμερα ο καιρός, αφού σήμερα Τετάρτη προβλέπονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βόρεια και στη συνέχεια στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Αναλυτικά ο καιρός:
 
Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
 
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
 
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
 
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπος έντονα, αλλά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν στα βορειοδυτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
 
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά έντονες κυρίως στην Πελοπόννησο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
 
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στις Κυκλάδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
 
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους έντονες. Ειδικά στα Δωδεκάνησα αρχικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:08