search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:39
MENU CLOSE

Όπλο-αντίκα βρέθηκε σε ύποπτο κοντέινερ στον Πειραιά

16.10.2013 12:01
Ανακλήθηκε η άδεια εγκατάστασης ναυτιλιακής εταιρείας του καταζητούμενου Πάλλη - Media

Ένα όπλο και ένα αυτοκίνητο-αντίκα βρέθηκαν στα δύο ύποπτα κοντέινερ στον Πειραιά που φέρονται να συνδέονται με φυγόδικο επιχειρηματία.

Πολεμικό σιδερένιο αντικείμενο σε κομμάτια, που έχει περισσότερο τη μορφή αντίκας, περιλαμβάνει το ένα από τα δύο κοντέινερ που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων ΣΕΠ στον Πειραιά και φέρεται να συνδέεται με καταζητούμενο επιχειρηματία.
 
Σύμφωνα με πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ τα συγκεκριμένα κομμάτια του πολεμικού αντικειμένου δεν έχουν ακόμα ελεγχθεί από πυροτεχνουργούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, προκειμένου να διαπιστωθεί για τι πρόκειται. Πάντως, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι είναι άγνωστο αν το συγκεκριμένο αντικείμενο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάπου.
 
Επίσης, σε άλλο εμπορευματοκιβώτιο βρέθηκε ένα αυτοκίνητο τύπου σεβρολέτ που κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στον ίδιο επιχειρηματία.
 
Τα δύο κοντέινερ ελέγχονται από τις αρχές του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να διαπιστωθεί από που ξεκίνησαν πριν έρθουν στον Πειραιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:38