search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:44
MENU CLOSE

Με τις καλύτερες ευχές μας Άνγκελα…

17.10.2013 07:27

Μπορεί η κυρία Μέρκελ και άλλοι Γερμανοί αξιωματούχοι να μιλάνε απαξιωτικά για τον διεφθαρμένο Νότο, αλλά η Γερμανία αναδεικνύεται σε κοιτίδα της ευρωδιαφθοράς. 

Μπορεί η κυρία Μέρκελ και άλλοι Γερμανοί αξιωματούχοι να μιλάνε απαξιωτικά για τον διεφθαρμένο Νότο, αλλά η Γερμανία αναδεικνύεται σε κοιτίδα της ευρωδιαφθοράς. Μπορεί με τη φόρα της εκλογικής νίκης να μην χαμπαριάζει τίποτα η φράου Άνγκελα, όμως το αριστερό κόμμα Die Linke την ξεμπρόστιασε προχτές αποκαλύπτοντας γιατί οι Γερμανοί ευρωβουλευτές μπλόκαραν πρόσφατα τον κανονισμό της Ε.Ε. για τη μείωση των ρύπων. Οι γερμανικές επιχειρήσεις πρωτοστατούν παγκοσμίως στη διαφθορά πολιτικών και κυβερνήσεων. Η οικογένεια που κατέχει σχεδόν το 50% των μετοχών της BMW, η οποία παράγει από τα πλέον ρυπογόνα οχήματα στον κόσμο, έκανε μετεκλογική χορηγία ύψους 690 χιλιάδων ευρώ στο CDU. Με τις υγείες σας, φράου, στον λαιμό να σας κάτσουν…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43