search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:51
MENU CLOSE

Η Φώφη υποψήφια…

24.05.2010 12:28
oldphotos127444488384.jpg

Μπορεί να μην έχει τοποθετηθεί θετικά ως τώρα στις ερωτήσεις που της γίνονται, αλλά η Φώφη Γεννηματά φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να είναι υποψήφια στον δήμο της Αθήνας.

Μπορεί να μην έχει τοποθετηθεί θετικά ως τώρα στις ερωτήσεις που της γίνονται, αλλά η Φώφη Γεννηματά φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να είναι υποψήφια στον δήμο της Αθήνας. Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, όπως προκύπτει από πληροφορίες, είναι το μόνο στέλεχος – μαζί με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη – που μοιάζει να παλεύει ανοιχτά και με πιθανότητες επιτυχίας τον Νικήτα Κακλαμάνη. Η ίδια είχε αποφασίσει στις τελευταίες εκλογές να εγκαταλείψει την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά η κατακρήμνιση της υπόληψης των πολιτικών, η σφοδρή κρίση που διέρχεται το σύστημα, όπως και η μη υπουργοποίησή της παρά το γεγονός ότι φιγουράρει χρόνια στη λίστα των πιο δημοφιλών πολιτικών του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι την έπεισαν να… ανακρούσει πρύμναν επιστρέφοντας στα γνωστά παλιά… λημέρια που γνωρίζει καλά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:51