search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:08
MENU CLOSE

Συλλαλητήριο για τον ένα μήνα από τον θάνατο του Παύλου Φύσσα

18.10.2013 05:53
Συλλαλητήριο για τον ένα μήνα από τον θάνατο του Παύλου Φύσσα - Media

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο για τον ένα μήνα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή απόγευμα στο Κερατσίνι.

 
Αντιφασιστικό συλλαλητήριο για τον ένα μήνα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή απόγευμα στο Κερατσίνι.

Το συλλαλητήριο, που διοργανώνσε ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Κερατσινίου- Δραπετσώνας- Περάματος, είχε οριστεί στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 34χρονος μουσικός.

«Μόνο ο αγωνιζόμενος λαός μπορεί να ξεριζώσει τη σκουριά του φασισμού και του συστήματός του από τις γειτονιές μας, όπως και το '40. Εμπρός να χτίσουμε ένα παλλαϊκό τείχος αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης. Αγώνας ενάντια στη φτώχεια, τα μνημόνια, την κυβέρνηση, τον ολοκληρωτισμό, τον φόβο και τον φασισμό», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Αντιφασιστικού Συντονισμού.
 
Το «παρών» έδωσαν κάτοικοι της περιοχής, εργατικά σωματεία και συνδικάτα, σύλλογοι εργαζομένων, μαθητικές κοινότητες και φοιτητικοί σύλλογοι.

Σημειώνεται ότι το δημοτικό συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας αποφάσισε την ανέγερση μνημείου στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, καθώς και την απόδοση του ονόματός του στην οδό Π. Τσαλδάρη.


 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:07