16/10/2019 16:57:24

ΣΥΡΙΖΑ: Ποτέ η χώρα μας δεν ήταν σε χειρότερο σημείο

ΣΥΡΙΖΑ: Ποτέ η χώρα μας δεν ήταν σε χειρότερο σημείο - Media

Ως ειρωνεία στα αυτιά των ανέργων και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών που προσπαθούν να εξωραΐσουν την πραγματικότητα. 
 
«Η κατάσταση στο κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο είναι διαρκώς επιδεινούμενη, ποτέ η χώρα μας δεν ήταν σε χειρότερο σημείο», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «η “επιτυχία” σχετικά με την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος, είναι αντιληπτό πως είναι το παράγωγο μιας εσωτερικής στάσης πληρωμών, αποτέλεσμα δημιουργικής λογιστικής και μιας απίστευτα αντικοινωνικής και υφεσιακής πολιτικής».
 
«Ποτέ η κυβέρνηση δεν θέλησε να διεκδικήσει έναν άλλο δρόμο πέραν του μνημονίου, υπηρέτησε και ταυτίστηκε με τις επιλογές των δανειστών βάζοντας απέναντί της την κοινωνία, επιτιθέμενη εναντίον της με άγριο τρόπο», αναφέρει στην ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου και καταλήγει λέγοντας:
«Σήμερα η ανάγκη να βάλουμε ένα τέλος στο κατήφορο, να επανακτήσουμε ως λαός  την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και να ανοίξουμε νέους δρόμους ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης, συναντιέται με την νικηφόρα πορεία και προοπτική του ΣΥΡΙΖΑ».  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.