search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:12
MENU CLOSE

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας την Τρίτη ως συμπαράσταση στους «μαραθωνοδρόμους» σχολικούς φύλακες

21.10.2013 07:07
ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας την Τρίτη ως συμπαράσταση στους «μαραθωνοδρόμους» σχολικούς φύλακες - Media

Τρίωρη παναττική στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι έχει κηρύξει για αύριο Τρίτη, η ΠΟΕ – ΟΤΑ προκειμένου οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να βρεθούν δίπλα στους «μαραθωνοδρόμους» σχολικούς φύλακες

Τρίωρη παναττική στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι έχει κηρύξει για αύριο Τρίτη, η ΠΟΕ – ΟΤΑ προκειμένου οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να βρεθούν δίπλα στους «μαραθωνοδρόμους» σχολικούς φύλακες, οι οποίοι ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό τη Βουλή.
 
Η πορεία των σχολικών φυλάκων άρχισε στις 28 Σεπτεμβρίου με σύνθημα «Μαραθώνιος Πρωτογενούς Πλεονάσματος, Ανεργίας, Ανέχειας, Εξαθλίωσης». Σήμερα φθάνουν στον Τύμβο του Μαραθώνα και αύριο το πρωί αναμένονται στην Αθήνα.
 
Η άφιξή τους θα συνδυαστεί με πορεία προς το Σύνταγμα, που θα ξεκινήσει μπροστά από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και θα ολοκληρωθεί στη Βουλή.
 
Η Ομοσπονδία απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση να συμπορευθούν μαζί με τους σχολικούς φύλακες προς τη Βουλή στέλνοντας μήνυμα κατά των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:11