search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:19
MENU CLOSE

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και τα ευρωπαϊκά κόμματα του περιθωρίου…

21.10.2013 10:12
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και τα ευρωπαϊκά κόμματα του περιθωρίου… - Media

Και τα κόμματα της ευρωαριστεράς φταίνε τώρα στη ΝΔ με αφορμή την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν.

Και τα κόμματα της ευρωαριστεράς φταίνε τώρα στη ΝΔ με αφορμή την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν.

«Κόμματα του περιθωρίου, μαρξιστικά, τροτσκιστικά και φανατικά ταγμένα εναντίον του ευρώ και της ευρωζώνης, βλέπουν σαν γνήσιο εκφραστή τους τον κ. Αλέξη Τσίπρα», σημείωσε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στη δήλωση της γεμάτη χολή κατά των ευρωπαϊκών αριστερών κομμάτων.  
 
«Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι λέει ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν.
 
"Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Δεν περιμέναμε από τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά να αντιληφθούν τη σημασία και το συμβολισμό της επικείμενης υποψηφιότητας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν. Σε μια περίοδο που η Ε.Ε αποδομείται από την πολιτική της δημοσιονομικής πειθαρχίας και της λιτότητας, η κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς αποτελούν τους νεκροθάφτες των συμφερόντων του ελληνικού λαού στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Να χαίρονται την κα Μέρκελ και τους συμμάχους τους", απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32