search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:41
MENU CLOSE

Ο Ψωμιάδης και ο… Μητσικώστας

21.10.2013 10:20
Ο Ψωμιάδης και ο… Μητσικώστας - Media

Απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών του Μάκη Ψωμιάδη ενώπιον πραγματογνώμονα διέταξε το δικαστήριο μετά την αμφισβήτηση της γνησιότητάς τους από την πλευρά του κατηγορουμένου.

Απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών του Μάκη Ψωμιάδη ενώπιον πραγματογνώμονα διέταξε το δικαστήριο μετά την αμφισβήτηση της γνησιότητάς τους από την πλευρά του κατηγορουμένου.
 
Η ένσταση της πλευράς του Μάκη Ψωμιάδη για να μη ληφθούν υπόψη τα πέντε κίτρινα ντοσιέ που περιέχουν τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες για την υπόθεση των στημένων αγώνων έγινε δεκτή, ωστόσο το δικαστήριο έκανε… ντρίμπλα στον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης των στημένων αγώνων.
 
Ο δικηγόρος του Ψωμιάδη ισχυρίστηκαν πως οι απομαγνητοφωνήσεις δεν έχουν έκθεση πραγματογνωμοσύνης και πως πρόκειται πρόχειρα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά. Την Παρασκευή η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει να γίνει δεκτή η συγκεκριμένη ένσταση.
 
Πράγματι αυτή έγινε σήμερα δεκτή και δεν θα αναγνωστούν τα πέντε κίτρινα ντοσιέ, ωστόσο η έδρα διέταξε εκ νέου απομαγνητοφώνηση οκτώ συγκεκριμένων συνομιλιών του Μάκη Ψωμιάδη, παρουσία πραγματογνώμονα. Μάλιστα ήδη διορίστηκαν πραγματογνώμονες και η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 29 Οκτωβρίου.
 
Ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη αμφισβήτησε τη γνησιότητα των συνομιλιών. «Από πού προκύπτει ποιος μιλά; Μπορεί να μιλά ο Μητσικώστας. Να ελεγχθεί η νομιμότητα της καταγραφής και η γνησιότητά τους», τόνισε χαρακτηριστικά.
 
Η έδρα απάντησε πως «… δεν τίθεται θέμα γνησιότητας, γιατί είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι για τους οποίους έγινε άρση απορρήτου».
 
Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:41