search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:47
MENU CLOSE

Μιλάμε για μεγάλο νούμερο

22.10.2013 21:00
Μιλάμε για μεγάλο νούμερο - Media

Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι ένας νεαρός τραγουδιστής, είδωλο για χιλιάδες ανήλικα κοριτσάκια σε όλο τον κόσμο. Οι φανατικές οπαδοί του αποκαλούνται «Beliebers», συνδυασμός του επωνύμου του και της λέξης «believe».

Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι ένας νεαρός τραγουδιστής, είδωλο για χιλιάδες ανήλικα κοριτσάκια σε όλο τον κόσμο. Οι φανατικές οπαδοί του αποκαλούνται «Beliebers», συνδυασμός του επωνύμου του και της λέξης «believe».

Ο Καναδός ποπ σταρ έχει όμως και ενήλικους θαυμαστές (!), γεγονός που είναι από μόνο του περίεργο. Και ο πιο διάσημος, πλέον,  είναι ο Τόμπι Σέλντον. Ένας 33χρονος στιχουργός από το Λος Άντζελες ο οποίος ξόδεψε ολόκληρη περιουσία σε πλαστικές επεμβάσεις ώστε να γίνει ίδιος με το είδωλό του.

«Όταν ο Τζάστιν έγινε διάσημος, το πρόσωπό του ήταν παντού. Τότε αποφάσισα ότι θέλω να γίνω ίδιος με αυτόν» είπε ο Σέλντον και ξεκίνησε την ανάπλαση.

Αρχικά έδωσε 8.000 δολάρια για μεταμόσχευση μαλλιών ώστε να μπορεί να κάνει το ίδια χτένισμα (φράντζα) με τον Μπίμπερ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν άλλες 21.000 δολάρια για να φτιάξει τους κροτάφους, το μέτωπο και το υπόλοιπο πάνω μέρος του κεφαλιού ώστε να μην έχει διαφορά από το είδωλό του. Αλλά φυσικά δεν σταμάτησε εκεί. Μπότοξ, σιλικόνη στα χείλη και τα ζυγωματικά και ακόμη 5.000 δολάρια για να κάνει τα βλέφαρά του ίδια με του Μπίμπερ.

Μάλιστα για την τελευταία επέμβαση, ομολόγησε ο ίδιος,   χρειάστηκε να επισκεφτεί 8 διαφορετικούς πλαστικούς χειρουργούς αφού οι περισσότεροι τον έπαιρναν για τρελό και αρνούνταν να κάνουν την επέμβαση.

Πρόσφατα ξόδεψε άλλες 30.000 δολάρια για να αποκτήσει χαμόγελο ακριβώς σαν και του αγαπημένου του τραγουδιστή. Το σύνολο μέχρι στιγμής 64.000 δολάρια και έχει ακόμη να κάνει επέμβαση στη μύτη και το σαγόνι του ώστε το έργο να ολοκληρωθεί.

Ο 33χρονος δηλώνει πάντως πανευτυχής αφού «πλέον έχουμε το ίδιο χαμόγελο, χτένισμα και νεναικό λουκ με τον Τζάστιν.

Όπως έλεγε και ο Τζιμ Μόρισον… «people are strange».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41