search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:41
MENU CLOSE

Χόρτο έφαγες, μάχαιρα θα λάβεις

23.10.2013 21:00
Χόρτο έφαγες, μάχαιρα θα λάβεις
 - Media

Εφόσον οι συντηρητικές κοινωνίες δεν επιτρέπουν τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας, τα προβλήματα από την παράνομη χρήση της παραμένουν πολλά και ποικίλα.

Εφόσον οι συντηρητικές κοινωνίες δεν επιτρέπουν τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας, τα προβλήματα από την παράνομη χρήση της παραμένουν πολλά και ποικίλα. Ο κόσμος που δεν μπορεί να βρει το αγαπημένο του «χόρτο» ελεύθερα., το φυλά ως κόρη οφθαλμού και αν το χάσει από μια ατυχή πράξη, τότε εξαγριώνεται και φτάνει στα άκρα.

Η Σέϊντι Σκοτ, κάτοικος της Ντάνια Μπιτς στην Φλόριντα, πήγε την Κυριακή το βραδάκι να στρίψει και να απολαύσει το αγαπημένο της τσιγάρο. Διαπίστωσε με φανερή έκπληξη ότι το απόθεμά της είχε εξαφανιστεί. Έκανε το σπίτι άνω – κάτω και τελικά διαπίστωσε ότι το «χόρτο» της είχε καταναλωθεί από τον σκύλο του φίλου της και συγκάτοικου.

Η δεσποινίς Σκοτ έγινε έξαλλη και κατηγόρησε τον Κέβιν Ουίγκινς για την απώλεια της μαριχουάνας. Κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα άναψαν, το «χόρτο» δεν υπήρχε για να της ηρεμήσει και τελικά άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον (πρώην μάλλον) αγαπημένο της. Ο Ουίγκινς προσπάθησε να προστατευτεί από τα χτυπήματα και μέχρι να φτάσει η αστυνομία την οποία φώναξαν οι γείτονες είχε υποστεί διάφορα τραύματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι καθώς και μια μεγάλη τομή στο χέρι.

Οι αστυνομικού συνέλαβαν την Σκοτ και την οδήγησαν για τα περαιτέρω αφού δεν πείστηκαν από την δικαιολογία της ότι κατά τη διάρκεια του καυγάς «ο Ουίγκινς επανειλημμένα έπεσε πάνω στο μαχαίρι της».

Μετά την επίδεση των τραυμάτων του στο νοσοκομείο ο σοκαρισμένος άνδρας πήρε τον (χαρούμενο) σκύλο του και τράβηξε για άλλες πολιτείες.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:41