search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:40
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

23.10.2013 21:00
oldphotosprotoselido_24.101382552371.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η κυβέρνηση αμύνεται ηρωικά στο «μέτωπο» του χρέους…» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πώς η κυβέρνηση δεν αντέχει ούτε με αναπνευστήρα (Σελ 4,5)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η κυβέρνηση αμύνεται ηρωικά στο «μέτωπο» του χρέους…» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πώς η κυβέρνηση δεν αντέχει ούτε με αναπνευστήρα (Σελ 4,5)
  
ΣΥΡΙΖΑ: «Ευρωπαίος» ο Τσίπρας, νευράκια στη Ν.Δ. Καταρρίπτεται ο κυβερνητικός ισχυρισμός περί αντιευρωπαϊσμού του ΣΥΡΙΖΑ. (Σελ 6,7)
 
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: Μαύρος χρυσός σε λάθος χέρια. Τα τραγικά οικονομικά αποτελέσματα των ΕΛΠΕ αναδεικνύουν σοβαρά ζητήματα διοίκησης. (Σελ 16,17)
 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: Τρίχες… Σγουρές βασανίζουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Ο νυν περιφερειάρχης επιδιώκει τη στήριξη και των δύο για τις επόμενες εκλογές (Σελ 18)
 
ΕΡΕΥΝΑ: Πώς σε ΗΠΑ – Ρωσία – Ελλάδα κατασκευάζονται «οικοτρομοκράτες», στο πλαίσιο μιας ιδιότυπης «εταιρικής δημοκρατίας». Πολίτες χαρακτηρίζονται «πειρατές», «εγκληματίες», «τρομοκράτες». (Σελ 39,40,41)

ΣΚΟΥΡΙΕΣ: Ευρωσφαλιάρα από την Κομισιόν αλλά και διεθνές ρεζιλίκι, αφού στο αποδεικτικό υλικό για εγκληματική δράση υπάρχει συνομιλία του Reuters με εκπρόσωπο των κατοίκων. (Σελ 46)
 
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: «Το Ποντίκι» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του εκπτωτικές τιμές για τις παραστάσεις «Η Γραμμή» και «Τα ραδίκια ανάποδα». Σελ (36)
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art»: Συνέντευξη:
Κατερίνα Λέχου: «Στα εικοσιπέντε μου, με σιχαινόμουν».
Ακόμη: Ραπάρουν καταγγέλλοντας τον φασισμό / «Έφυγε» ένας  γνήσιος  καλλιτέχνης, ο Μπάμπης Κρητικός / Το Χόλιγουντ των Κινέζων / Η ιστορική «Αλκυονίδα» ανοίγει ξανά / Οι έρευνες για τη σημαία Γλέζου και Σάντα / Πού βρίσκονται τα χιλιάδες αρχαία που έκλεψαν οι Γερμανοί κατακτητές / Κολλεκτίβα στο βιβλίο / Στο μυαλό του Σάλιντζερ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:39