search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:00
MENU CLOSE

«Μαύρο» στο δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ

24.10.2013 10:53
«Μαύρο» στο δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ - Media

Το απόγευμα της Πέμπτης αναμένεται να πέσει «μαύρο» και να διακοπεί η δορυφορική μετάδοση της ΕΡΤ ύστερα από τις έντονες πιέσεις της κυβέρνησης προς την εταιρεία που ελέγχει το δορυφόρο Astra.

Το απόγευμα της Πέμπτης αναμένεται να πέσει «μαύρο» και να διακοπεί η δορυφορική μετάδοση της ΕΡΤ ύστερα από τις έντονες πιέσεις της κυβέρνησης προς την εταιρεία που ελέγχει το δορυφόρο Astra.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, η κυβέρνηση προχωρά σε αυτή την κίνηση προκειμένου να προχωρήσει στην εκκένωση του ραδιομεγάρου εν’ω την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν, εκκρεμεί η απόφαση επί της προσφυγής της ΠΟΣΠΕΡΤ για το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή του υπογραμμίζουν πως το πρόγραμμα της Ελεύθερης ΕΡΤ θα συνεχίσει να μεταδίδεται μέσω ίντερνετ.
 
Η ανακοίνωση των «Αγωνιζόμενων Εργαζόμενων ΕΡΤ» έχει ως εξής:
 
«Από απόψε 24 του Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα η φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ θα πάψει να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας. Η κυβέρνηση του “μαύρου” σε μια νέα επιχείρηση εναντίον της Ελεύθερης ΕΡΤ “ρίχνει” και τον 2ο δορυφόρο που χρησιμοποιούσαμε για τη μετάδοση του προγράμματος. Ρίχνουν ξανά “μαύρο” εκεί όπου δώσαμε φως και χρώμα πάνω από 4 μήνες τώρα. Προσπαθούν και πάλι να μας φιμώσουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην τα καταφέρουν.
Κρατήστε τα ραδιόφωνα σας συντονισμένα στην συχνότητα των μεσαίων. Επικοινωνήστε με τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ που βρίσκονται στην περιοχή σας.
Και το σπουδαιότερο,
Συντονιστείτε με το ertopen.com, το thepressproject.gr αλλά και όποιο άλλο ιστότοπο προσφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης διαδικτυακά.
Είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό η επιχείρηση του “μαύρου” να συνοδευτεί με μια επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά και όλων των άλλων εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.
Σας καλούμε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Επικοινωνήστε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Συμβάλετε στην περιφρούρηση και στην πληροφόρηση, στην ενημέρωση.
Σταθείτε στο πλευρό μας. Για να συνεχίσει να ακούγεται η αδέσμευτη φωνή του λαού από τις συχνότητες της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.
Αγωνιζόμενοι Εργαζόμενοι ΕΡΤ». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28