20/01/2019 06:01:50

«Έφοδος» της αστυνομίας στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

«Έφοδος» της αστυνομίας στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού
 - Media
 
Για σκοπιμότητα κάνουν λόγο γιατροί του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, όπου αστυνομία και ΕΟΦ πραγματοποίησαν σήμερα έλεγχο κατόπιν καταγγελίας για διακίνηση ναρκωτικών.
 
Όπως ανέφερε στο «Π» ο καρδιολόγος Γιώργος Βήχος, ιδρυτικό μέλος τους Ιατρείου, γύρω στις 11 το πρωί εμφανίστηκε ένας αστυνομικός της ΓΑΔΑ με πολιτικά, εκπρόσωπος του ΕΟΦ και εισαγγελέας.
 
Ακολούθησε έλεγχος στο χώρο του ιατρείου, κατά τον οποίο δεν βρέθηκε οτιδήποτε μεμπτό. «Είχαν την ευκαιρία να δουν το ιατρείο σε ώρα λειτουργίας και δεχτήκαμε συγχαρητήρια», είπε ο κ. Βήχος.
 
«Ωστόσο ερωτήματα γεννά η σκοπιμότητα της καταγγελίας, η οποία πιθανότατα ήταν επώνυμη».
 
Οι σχέσεις του Κοινωνικού Ιατρείου με τη γειτονιά και τους περίοικους είναι πολύ καλές, τόνισε ο κ. Βήχος.
 
«Τεταμένες σχέσεις υπάρχουν μόνο με το υπουργείο, διοικήσεις νοσοκομείων, τη ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ» που ενίοτε βάζουν εμπόδια στη λειτουργία του, είπε.   
 
Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού εξυπηρετεί ασθενείς από όλη την Αθήνα. Στους 22 μήνες λειτουργίας τους έχει εξυπηρετήσει περίπου 15.000 ασθενείς, ενώ πλέον οι επισκέψεις ξεπερνούν τις 1.000 ανά μήνα.
 
 
 
 
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.