search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:42
MENU CLOSE

«Έφοδος» της αστυνομίας στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

24.10.2013 14:49
«Έφοδος» της αστυνομίας στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού
 - Media

Για σκοπιμότητα κάνουν λόγο γιατροί του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, όπου αστυνομία και ΕΟΦ, πραγματοποίησαν σήμερα έλεγχο κατόπιν καταγγελίας για διακίνηση ναρκωτικών.

 
Για σκοπιμότητα κάνουν λόγο γιατροί του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, όπου αστυνομία και ΕΟΦ πραγματοποίησαν σήμερα έλεγχο κατόπιν καταγγελίας για διακίνηση ναρκωτικών.
 
Όπως ανέφερε στο «Π» ο καρδιολόγος Γιώργος Βήχος, ιδρυτικό μέλος τους Ιατρείου, γύρω στις 11 το πρωί εμφανίστηκε ένας αστυνομικός της ΓΑΔΑ με πολιτικά, εκπρόσωπος του ΕΟΦ και εισαγγελέας.
 
Ακολούθησε έλεγχος στο χώρο του ιατρείου, κατά τον οποίο δεν βρέθηκε οτιδήποτε μεμπτό. «Είχαν την ευκαιρία να δουν το ιατρείο σε ώρα λειτουργίας και δεχτήκαμε συγχαρητήρια», είπε ο κ. Βήχος.
 
«Ωστόσο ερωτήματα γεννά η σκοπιμότητα της καταγγελίας, η οποία πιθανότατα ήταν επώνυμη».
 
Οι σχέσεις του Κοινωνικού Ιατρείου με τη γειτονιά και τους περίοικους είναι πολύ καλές, τόνισε ο κ. Βήχος.
 
«Τεταμένες σχέσεις υπάρχουν μόνο με το υπουργείο, διοικήσεις νοσοκομείων, τη ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ» που ενίοτε βάζουν εμπόδια στη λειτουργία του, είπε.   
 
Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού εξυπηρετεί ασθενείς από όλη την Αθήνα. Στους 22 μήνες λειτουργίας τους έχει εξυπηρετήσει περίπου 15.000 ασθενείς, ενώ πλέον οι επισκέψεις ξεπερνούν τις 1.000 ανά μήνα.
 
 
 
 
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:41