search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:23
MENU CLOSE

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ενεργειακών Επιθεωρητών από τον Όμιλο Πειραιώς

24.10.2013 15:23
Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ενεργειακών Επιθεωρητών από τον Όμιλο Πειραιώς - Media

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, δίνει την ευκαιρία σε Διπλωματούχους ή Πτυχιούχους Μηχανικούς να αποκτήσουν την άδεια Ενεργειακού Επιθεωρητή μέσω ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

 
Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης δίνει την ευκαιρία σε Διπλωματούχους ή Πτυχιούχους Μηχανικούς να αποκτήσουν την άδεια Ενεργειακού Επιθεωρητή μέσω ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
 
Τα προγράμματα αυτά, αφορούν αποκλειστικά Διπλωματούχους Μηχανικούς και Πτυχιούχους Μηχανικούς Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, που θέλουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις υπό την εποπτεία του Υ.Π.Ε.Κ.Α. και Τ.Ε.Ε. και να εγγραφούν στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών (Α ή Β τάξης).
Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να παρακολουθήσουν τα παρακάτω σεμινάρια αναλόγως των κατηγοριών που επιθυμούν να πιστοποιηθούν:
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
α) Κτιρίων: Θεωρία 36 ώρες, πρακτική 24 ώρες
β) Λεβήτων και Εγκαταστάσεων Θέρμανσης: Θεωρία 20 ώρες, πρακτική 10 ώρες
γ) Εγκαταστάσεων Κλιματισμού: Θεωρία 20 ώρες, πρακτική 10 ώρες
 
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σεμιναρίων, οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και μπορούν να ενταχθούν στο μητρώο προσωρινών ενεργειακών επιθεωρητών.
 
Τo Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα οικονομική συγκυρία, έχει προσαρμόσει το κόστος των προγραμμάτων σε προσιτό επίπεδο και έχει προβλέψει προνομιακές τιμές για άνεργους μηχανικούς μέχρι 30 ετών.
 
Η έναρξη των σεμιναρίων έχει προσδιοριστεί για τις 4 /11 /2013
Πληροφορίες παρέχονται στον διαδικτυακό τόπο www.excelixi.org

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:20