search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:23
MENU CLOSE

Στην εντατική ο Νέιθαν Τζαουάι

25.10.2013 09:55
Στην εντατική ο Νέιθαν Τζαουάι - Media

Δύσκολες ώρες περνάει ο Νέιθαν Τζαουάι, μόλις λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ!

Δύσκολες ώρες περνάει ο Νέιθαν Τζαουάι, μόλις λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ!
 
Ο σέντερ της Γαλατά, που ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του, νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα νοσοκομείου της Κωνσταντινούπολης, με έντονη αδιαθεσία, πόνο στο στήθος και μούδιασμα στα άκρα!
 
Εκφράζονται φόβοι για καρδιακό επεισόδιο και γι’ αυτό τον λόγο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.
 
Το επίσημο σάιτ της Γαλατάσαραϊ επιβεβαιώνει την είδηση και αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Τζαουάι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό αισθανόμενος μούδιασμα στο αριστερό χέρι και πόδι!
 
Η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου από τα τουρκικά ΜΜΕ και άπαντες εύχονται «περαστικά» με πρώτη απ' όλους βεβαίως, την ομάδα του, την Γαλατάσαραϊ που έχει αναρτήσει και την είδηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:22