search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:58
MENU CLOSE

Θρήνος στην Βιγιαρεάλ

29.10.2013 06:54
Θρήνος στην Βιγιαρεάλ - Media

Ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε τη Δευτέρα βύθισε στο πένθος την ομάδα της Βιγιαρεάλ και το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε τη Δευτέρα βύθισε στο πένθος την ομάδα της Βιγιαρεάλ και το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ένας 10χρονος ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του συλλόγου δολοφονήθηκε απ’ τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος σκότωσε επίσης και τη σύζυγό του, πριν αυτοκτονήσει πέφτοντας απ’ την ταράτσα του διαμερίσματός τους.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, η Βιγιαρεάλ εξέδωσε αμέσως ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Η Βιγιαρεάλ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Χόρχε Μονθονίς Σεμπέρε, ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της ομάδας. Επίσης, ο σύλλογος θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια αυτή τη δύσκολη στιγμή στους συγγενείς και τους φίλους του νεαρού παίκτη».

Ως δείγμα σεβασμού και πένθους, οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και οι υπάλληλοι της Βιγιαρεάλ τήρησαν ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, ενώ το ίδιο θα γίνει και πριν το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Χετάφε στο «Μαδριγάλ».
 
Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:58