search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:19
MENU CLOSE

«Το κύρος της Ελλάδας έχει αναβαθμιστεί» απαντά ο Σίμος στον Τσίπρα

29.10.2013 14:29
«Το κύρος της Ελλάδας έχει αναβαθμιστεί» απαντά ο Σίμος στον Τσίπρα
 - Media

Ο Αλ. Τσίπρας για την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέφτη, ασχημονεί κατά της Βουλής, θυμήθηκε με καθυστέρηση την υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και συκοφαντεί. 

 
Με οργή αντέδρασε η κυβέρνηση διά του εκπροσώπου της αλλά και το ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
 
«Οι πολίτες έχουν μνήμη και ο κ. Τσίπρας καλά θα κάνει να κοιταχτεί στον καθρέφτη για να δει ποιος εξευτελίζεται», ήταν η δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου ο οποίος φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
 
«Αυτός που έχει κάνει επάγγελμα την κατασυκοφάντηση της χώρας διεθνώς και απειλεί και υπονομεύει κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, δεν μπορεί να μιλάει για απαξίωση και εξευτελισμό όταν όλοι παραδέχονται ότι το κύρος της Ελλάδας έχει αναβαθμιστεί», υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
 
«Χυδαία, ανυπόστατη και άκρως ύποπτη» χαρακτηρίζει η Ιπποκράτους τη σημερινή αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για την υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμακά.
 
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο κ. Τσίπρας «περιέργως "θυμήθηκε" την υπόθεση με δύο χρόνια καθυστέρηση και αφού μεσολάβησαν και Εξεταστική Επιτροπή και Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης, φυσικά για την περίοδο πριν τη ψήφιση του ειδικού νόμου το 2010 από τη Βουλή.»
 
«Τον περιμένουμε να έρθει στη Βουλή το ταχύτερο, γιατί έχει πολλά να εξηγήσει για τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, στρεφόμενος κατά της μόνης περιόδου στην οποία έγινε αποφασιστική και απόλυτα διαφανής παρέμβαση στο ζήτημα των ναυπηγείων/υποβρυχίων δια της Βουλής και σε εκτέλεση νόμου του κράτους», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.
 
Καλεί επίσης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «να πάψει να ασχημονεί κατά της Βουλής που ψήφισε τη σχετική νομοθεσία».
 
Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας «έχει προ πολλού απομακρυνθεί από το πλαίσιο της πολιτικής κριτικής και αντιπαράθεσης και κινείται στο μαύρο πλαίσιο της ενσυνείδητης συκοφαντίας εν γνώσει της αναλήθειας αυτών που λέει προσβάλλοντας την θεσμική του ιδιότητα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:11