search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:21
MENU CLOSE

Συνάντηση Στουρνάρα – «ανταρτών» για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων

30.10.2013 10:37
Συνάντηση Στουρνάρα – «ανταρτών» για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων
 - Media

Νέα συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τους «αντάρτες» της ΝΔ, που ζητούν αλλαγές στον ενιαίο φόρο ακινήτων και κυρίως τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων, αναμένεται να πραγματοποιηθεί απόψε στις 20:30 στο υπουργείο οικονομικών.

 
Νέα συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τους «αντάρτες» της ΝΔ, που ζητούν αλλαγές στον ενιαίο φόρο ακινήτων και κυρίως τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων, αναμένεται να πραγματοποιηθεί απόψε στις 20:30 στο υπουργείο Oικονομικών.
 
Νωρίτερα σήμερα ο Γ. Στουρνάρας συναντήθηκε με 10 εκ των 24 βουλευτών της ΝΔ που κατέθεσαν χθες τη σχετική ερώτηση.
 
Σε δηλώσεις του, ο βουλευτής της Ν.Δ. Ιορδάνης Τζαμτζής ανέφερε ότι στόχος είναι ο κ. Στουρνάρας και το επιτελείο του να κατανοήσουν το άδικο των ρυθμίσεων και να γίνει δίκαιο το φορολογικό νομοσχέδιο.
 
Σχετικά με τη χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών ο κ. Τζαμτζής δήλωσε ότι «σωστά εξαιρεί μια σειρά από φορολογήσεις σε αγροτικά κτίσματα τα οποία επιδοτούνται από το κράτος» αλλά επισήμανε ότι η φορολόγηση με συντελεστή χρήσης επιβαρύνει τα αγροτεμάχια χωρίς λόγο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:20