search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:08
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου, μαζί με το έκτακτο «Πράσινο Ποντίκι» και το «Ποντίκι Art»

30.10.2013 22:00
oldphotosexofyllo1383159185.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει…» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το διπλό «πλυντήριο» από τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος γελοιοποιεί τις υποκλοπές, ξεπλένει τους ωτακουστές και προσπαθεί να αλλάξει την πολιτική ατζέντα. (Σελ 5)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει…» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το διπλό «πλυντήριο» από τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος γελοιοποιεί τις υποκλοπές, ξεπλένει τους ωτακουστές και προσπαθεί να αλλάξει την πολιτική ατζέντα. (Σελ 5)
 
ΑΚΙΝΗΤΑ: Όσο περισσότερα έχεις τόσο λιγότερα θα πληρώνεις. Η αντίστροφη αναδιανομή των φορολογικών βαρών από τους πλούσιους στους φτωχούς άρχισε. (Σελ 10)
 
ΕΛΠΕ: Το στέλεχος του Λάτση μόνιμος στο… Δημόσιο. Οι κρίσιμες "λεπτομέρειες" των ΕΛΠΕ που η διοίκηση προσπαθεί επιμελώς να κρύψει. (Σελ 15)
 
ΓΕΝΟΣΗΜΑ: Οι κίνδυνοι, τα συμφέρονται και η μάχη των εταιρειών. Οι εχθροί, οι υποστηρικτές και στη μέση, όπως πάντα, τα συνήθη υποζύγια. (Σελ 38)
 
ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Χρυσαυγίτης μητροπολίτης έγινε πρόεδρος μέσω δικαστηρίου. Ο "δεξιούλης" ρασοφόρος και ο απόστρατος αξιωματικός. (Σελ 39)
 
ΣΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»: «Ξεπαγιάστε μαζί μας», μια χορηγία της κυβέρνησης και των δανειστών. Ένα τεύχος αφιερωμένο στις επικίνδυνες εμμονές της κυβέρνησης, στο  επίδομα βλακείας και στις έξυπνες λύσεις που μπορούν να μας γλιτώσουν από τα κρυοπαγήματα.
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art»: Συνέντευξη: Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Μικροπολιτική της ξεφτίλας η θεωρία των δύο άκρων».
Ακόμη: Λου Ριντ: Ο άνθρωπος που απέλυσε τον Λου Ριντ / Όπως είπε και ο Καβάφης: Όποιος βιάζεται σκοντάφτει / Κυκλοφορεί ανέκδοτη συλλογή του Γιάννη Ρίτσου / Το ξεπούλημα, η κάθαρση και ο … γύφτος / Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Τα Highlights / Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Δεν αλλάζει ο κόσμος με το φόβο» / Εγκαίνια με λογοκρισία στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:08